2777
2789
عنوان

خیلی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 111 پست
پس چرا من همیشه فکر میکنم دعا نوعی جذبه؟ حتی اگه اشتباه نکنم حدیث داریم که باید فکر خوب کنیم 😞

دقیقا.من هیچ منافاتی توش نمیبینم.حتی بعد از درک قانون جذب درک عدالت خدا واسم راحت تر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی مهم حقیقته.حالا مثلا روح من نبینه دور از جون خانوادم ناراحته.مشکلی ازشون حل میشه؟نه

بله عزیزم.حتی میشه برای خانواده دعا کرد.در عالم برزخ پرونده اعمال بسته نمیشه.حتی عده کثیری مراتب علم رو در عالم برزخ طی میکنند و آموزش میبینند.

از طرفی کافر بدبختی ها رو میبینه،یعنی میبینه مثلا پولی که با ظلم کردن به دست آورده دیگه از دستش رفته.ولی مومن نه،خوشحالی خانواده اش رو میبینه و نگران نمیشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من هم به دعا اعتقاد دارم و هم به قانون جذب ینی اینا با هم منافاتی دارن؟ در مورد خواسته هام هم دعا م ...

در مورد خواسته هاتون دعا کنید و زیاد هم دعا کنید.اگر دقت کرده باشید روی حرف من،گفتم خیلی ظریف تفاوت هایی هست و شرک در دل اون وجود داره.نیاز به بحث دقیق داره،با یه تاپیک نمیشه حرفی زد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب ما چجوري حس كنيم كه كنارمونن و يا ميبينن مارو 

نیازیه که ما حس کنیم؟

در مورد خواسته هاتون دعا کنید و زیاد هم دعا کنید.اگر دقت کرده باشید روی حرف من،گفتم خیلی ظریف تفاوت ...

عزیزم نظر شما برام مهمه ینی من اگه هم دعا کنم و هم به قانون جذب اعتقاد داشته باشم دچار شرک شدم؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
بله عزیزم.حتی میشه برای خانواده دعا کرد.در عالم برزخ پرونده اعمال بسته نمیشه.حتی عده کثیری مراتب علم ...

منظورم این بود که اگه مومن موقع ناراحتی عزیزانشو نبینه که ناراحت نشه مزیت حساب نمیشه.

عزیزم نظر شما برام مهمه ینی من اگه هم دعا کنم و هم به قانون جذب اعتقاد داشته باشم دچار شرک شدم؟

عزیزجان،نظر خدا براتون مهم باشه.من جای شما بودم اینطور پیش میرفتم:در هر حالی و برای هرکاری دعا میکردم.در کنارش به خدا هم حسن ظن داشتم.نه اینکه تصور کنم فلان چیز رو به دست آوردم تا بهش برسم.بلکه فکر میکنم خدای من اینقدر توانمند هست و اینقدر رحیم و مهربان هست که جز خیر برای من نمیخواد.و باب لطف رو نبسته و به من کمک میکنه.

منظورم این بود که اگه مومن موقع ناراحتی عزیزانشو نبینه که ناراحت نشه مزیت حساب نمیشه.

فکر میکنم برای روح مومن مزیت حساب میشه،یعنی خدا نمیخواد که بنده نیکوکارش نگران باشه.

اره برا من كه خيلي لازمه اگه بدونم كنارمن اروم ميشم 

درواقع به حمایت نیاز دارید.روایات میگند که روح انسان بعد از مرگ به خانواده اش سر میزنه،گاهی هنگام صبح.گاهی شکل یک کبوتر...

برای شادی روح عزیزی که از دست دادید خیرات بدید.و قرآن بخونید.هم خودتون آروم میشید و هم اون مرحوم.

درواقع به حمایت نیاز دارید.روایات میگند که روح انسان بعد از مرگ به خانواده اش سر میزنه،گاهی هنگام صب ...

دقيقا گاهي اوقات با خودم فك ميكنم اگه بود بزرگترين حامي من بود 

ممنون كه وقت گذاشتين و جواب دادين💞

دقيقا گاهي اوقات با خودم فك ميكنم اگه بود بزرگترين حامي من بود  ممنون كه وقت گذاشتين و جواب دا ...

خواهش میکنم.انشاالله که روحشون قرین رحمت خداوند باشه‌.