2777
2789
عنوان

عقد زودهنگام

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 47 پست
آره دانشجو معلمم ،دانشگام اهوازه،دوست دارم زندگیمم ببرم اهواز واسه کار،دوست پسرم شوشتریه،تو شهر دوتا ...

نسبت به شرایطتت اگه میدونی پسره کاری برا آیندت نمیکنه خودتو به خطر ننداز.نمیدونم چرا دخترا فکر میکنن حتما باید یه پسر تو زندگیشون باشه.اینو بعدها میفهمی که ازدواج کردی و کلی هم پشیمون میشی که با پسر حرف زدی حتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه تو عقد کاری بام کنه

عزیزم اون دیگه دست شماست که رو ندی و صیغه محرمیت میشید برا صحبت یا احیانا دستش بهت خورد یا دست همو بگیرید برید خرید نه زناشویی و رابطه ...مگر میشه بخاطر یه صیغه قبل عقد ...ادم خودشووو در اختیار بگذاره....بعد عزیزم تو یه صیغه دو سه ماهه هیچکس رو نمیشه شناخت ....اگرم بشناسی رفتارای سطحی و گذرا ..‌. چون هر پسر و دختری تو چند ماه اشنایی  ...بهترین دوران رو میگذرونن و چون اکثرا ایرانیا محدود و خوشی ندیده اند فکر میکنن این فرد ...فرد رویاهاشه ...پس عاقلانه و بدون صیغه ازدواج کن.وقتی مطمین شدی عقد کن.

صیغهو حاملگی    

خیلیا صیغه بودن اتفاقی حامله شدن،حداقل تو بعضی نامزدیای طولانی مدت محرم نیستن،بعدشم دوسه ماه خوب دست دستت کنه بزاره بره ؟واسه همینه خیلیا طلاقی شدن بعدش

نسبت به شرایطتت اگه میدونی پسره کاری برا آیندت نمیکنه خودتو به خطر ننداز.نمیدونم چرا دخترا فکر میکنن ...

بعضی دخترا هم شانس دارن پسره میگیرتشون،نه من دوست داشتم دوست پسر قبلیم بگیرتم ،تا ببینه آدم‌چه شوهری گیرش میاد،اتفاقا ازدواج بدتره ،چون تو ایران نمیدونی گیر کی میفتی

خیلیا صیغه بودن اتفاقی حامله شدن،حداقل تو بعضی نامزدیای طولانی مدت محرم نیستن،بعدشم دوسه ماه خوب دست ...

منظورم عقد موقت دوماهه بود نه اینجا کسی عقد موقت باشه فقط بیرون میرن شب پیش هم نیستن خودم عقد بودم ۶ماه ولی تاشب عروسی دختر بودم

آره دانشجو معلمم ،دانشگام اهوازه،دوست دارم زندگیمم ببرم اهواز واسه کار،دوست پسرم شوشتریه،تو شهر دوتا ...

سلام عزیزم منم دانشجو تربیت معلم اهوازم تو 

سال چندمته؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
منظورم عقد موقت دوماهه بود نه اینجا کسی عقد موقت باشه فقط بیرون میرن شب پیش هم نیستن خودم عقد بودم ۶ ...

میدونم ،من صیغه محرمیتو میگم‌،ینی با عقد موقت فرقی نداره ؟