عکاس_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2314 عنوان انتقال جنین 122 بازدید | 4 پست دوستان فردا انتقال جنین دارم خواهش میکنم دعام کنین و برام انرژی مثبت بفرستین معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم 1398/07/24 | 21:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلارجون عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 999 ایشاالله که نتیجه میگیری عزیزم.اتفاقا امروز تو مرکز سه تا از خانمها آز مثبت شده بود.خیلی روحیه گرفتیم.صدا قلب نینیتو شنیدی برای ماهم دعا کن خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو ندارم.
shadennn عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 6193 انشاالله که خبر خوش بارداریت رو میای همینجا میدی😍😍😍 خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عکاس_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2314 ایشاالله که نتیجه میگیری عزیزم.اتفاقا امروز تو مرکز سه تا از خانمها آز مثبت شده بود.خیلی روحیه گرفتی ... فدات بشم عزیزم این حرفت خیلی بهم روحیه داددعام کن ، منم حتما شماهارو دعا میکنم معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عکاس_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2314 انشاالله که خبر خوش بارداریت رو میای همینجا میدی😍😍😍 فدات بشم عزیزمانشالله دعام کن معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم