2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته...

96 بازدید | 8 پست

باهمسرم دعوا کردیم به من میگه از زندگیم برو بیرون  میگه برو خونه بابات میگه پیام میدی اصابم خورد میشه میگه همه حرفایی که بهت زدم از ته دلمه..... من تو ی شهر غریبم.. سر چیز الکی اینارو به من میگه.... چیکار کنم؟؟،😔😔😔

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال باش وظایفتو انجام بده ولی محلش نزار وقتی اومد طرفت بعد از کلی ناز منطقی و استدلالی باهاش صحبت ...

خیلی مغروره اصلا نمیاد.. هر سری دعوا یا بحثمون میشه اینار میگه

خیلی مغروره اصلا نمیاد.. هر سری دعوا یا بحثمون میشه اینار میگه

توهم متقابلا مغرور باش ب خودت برس ظاهرت برای خودت فعالیت های جداگونه در نظر بگیر ب خودت ارزش بده‌تا بیاد

عصبیه اینو میگه  بزار یه مدت زیاد دور و اطرافش نباش  ولی به زندگیت برس به خونه و غذا ها ...

الان ک دارم تایپ میکنم گریه میکنم.. بخدا دیگ موندم تو این زندگی هر سری ی مشکلی پیش میاد میگ برو خونه بابات منو غریب گیر اورده

توهم متقابلا مغرور باش ب خودت برس ظاهرت برای خودت فعالیت های جداگونه در نظر بگیر ب خودت ارزش بده‌تا ...

اخه سر چیز الکی اینارو میگه.. مگ ادم چقد تحمل داره هر سری اینارو بشنوه قورت بده.. منم ی صبری دارم ی بار واس همیشه میرم ک به ارزوش برسه

الان ک دارم تایپ میکنم گریه میکنم.. بخدا دیگ موندم تو این زندگی هر سری ی مشکلی پیش میاد میگ برو خونه ...

عزیزم ...

میفهممت....

به نظرم صبر کن 

یا تحمل کن 

یا اگر دیدی شوهرت حالش خوبه یه روز  از خود بی خود میشه باهاش حرف بزن بگو دوست ندارم که اینطور میگی 

عزیزم ... میفهممت.... به نظرم صبر کن  یا تحمل کن  یا اگر دیدی شوهرت حالش خوبه یه روز&n ...

خیلی ممنون عزیزم ک منو میفهمی