2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا که کاربرای هتاک و بی ادب اون تاپیک از جمله خود شما برای خودتون دارین میچرخین تو سایت

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
من هتاکی کردم؟به کی؟

تو تاپیک ختنه مگه شما نبودی؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
من تازه تواین سایت اومدم چطوری بدونم واسه تاپیکی گزارش زده شده

بری توش زده تعطیل شده.منتها قبلش که تعطیل نشده وقتی دارن بحث قابل گزارش میکنندکامنت نگذار

بری توش زده تعطیل شده.منتها قبلش که تعطیل نشده وقتی دارن بحث قابل گزارش میکنندکامنت نگذار

ممنونم من خیلی ازاین چیزارو تو این سایت نمیدونم بعد اگه حذف شیم میتونیم بیایم دوباره

من بودم ولی کجاهتاکی وبی ادبی کردم؟میشه بدونم؟

شاید اشتباه گرفتم شمارو با کاربرای اون تاپیک ولی چون تو اون تاپیک بودین یادم موند اسمتون حالا شما میگی چیزی نگفتی الله اعلم 

ولی چه بهتر که فصای تبادل نظر سایت یه فصای اروم و مودبانه باشه  ادم بعد یه روز کاری میاد سایت همه جا دعوا و فحش و توهینه