2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ☹️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست
اصلاتوبگو ۲۰۰یابخوابون روتخت یاروزمین  خداروخوش میادسرچندماه پول بدی؟بچه من توش احساس خفگی میک ...

اره دقیقااا وقتی به درد نمیخوره 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اولامه اره شوهرمم میگه از الان خرد خرد بگیریم که بعدا جنسیتشم معلوم شد بریم برای بقیه چیزا 

میتونی از الان پولشم جمع کنی چیزایی که دوس داری من پول تختشو از 4 ماهگی بارداریم شروع کردم جمع کردن تو میتونی از الان جمع کنی تا اخرای بارداریت بری بخری 

من حتی کالسکه و کریر نخریدم نبودشونو اصلا حس نکردم والا فکر نکنم از واجبات باشن حالا شاید واسه بعضیا ...

خخخخ منم نمیگیرم 😬

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

افرین الان چیزایی ک ربطی ب جنسیت نداره رو بگیر هرچی گرفتی رنگشو جوری بگیر دختر پسر نداشته باشه

من مثلل شیشه شیر پستونک نمیدونم قنداغ خوری داروخوری جغجغه و....خریدم

توهمایناروشروکن بگیر

بدش ک جنسیت مشخص شد لباس مناسب جنسیتش بگیر

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
میتونی از الان پولشم جمع کنی چیزایی که دوس داری من پول تختشو از 4 ماهگی بارداریم شروع کردم جمع کردن ...

اره اینم فکر خوبیه قرارم نیست زیاد گرون بخرم که 

افرین الان چیزایی ک ربطی ب جنسیت نداره رو بگیر هرچی گرفتی رنگشو جوری بگیر دختر پسر نداشته باشه من م ...

دقیقااا🙏🏻☺️

خخخخ منم نمیگیرم 😬

اره بابا لازم نمیشه اصلا تازه سنگینم هستن حمل و نقلش سخته بعدم که بچه بزرگ میشه خودش راه میره گاهی ام بغل منکه از وقتی دخترم راه میره راحت میرم باهاش بازار دو ساه ساعتم میگردیم والا بدون کالسکه هیچیمم نشده تا حالا نمردم والا😂

اره اینم فکر خوبیه قرارم نیست زیاد گرون بخرم که 

اره حتما هر روز ده تومن بذاری کنار یه عالمه پول میشه تا اخرای بارداریت من همیشه اینطوری پول جمع میکنم یهو میبینم یه عالمه شد دستم باشه بیشترم میذارم کنار حتی اگه 1000 تومنم بیشتر داشته باشم بازم میذارم کنار بعد چند ماه میبینم نزدیک یه تومن پول دارم😆

اره حتما هر روز ده تومن بذاری کنار یه عالمه پول میشه تا اخرای بارداریت من همیشه اینطوری پول جمع میکن ...

😍😍😍پس وقت دارم 

مادوهای تولدمو هم گذاشتم کنار برای بچم 😂😬

😍😍😍پس وقت دارم  مادوهای تولدمو هم گذاشتم کنار برای بچم 😂😬

😂افرین اینطوری زرنگ باش والا دو هزار تومنم گیرت اومد بذار کنار نگو کمه من تجربه دارم این مدل پول زیاد جمع کردم همیشه جمع میکنم اینطوری الانم دارم  😂واسه دخترم و همسرمم جمع میکنم هیمنطوری😁😁😁

😂افرین اینطوری زرنگ باش والا دو هزار تومنم گیرت اومد بذار کنار نگو کمه من تجربه دارم این مدل پول زی ...

😍😍😍مرسی از راهکارت 😬

حس و حالتو خریدارم ای کاش منم بارداربشم و ذوق و شوق سیسمونی داشته باشم😔

میشی عزیزدلمممم نگراان نباش و‌استرس نداشته باش ☺️💪🏻