2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ☹️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست

من دو سال پیشم چیزای ضرروی گرفتم فقط با اینکه گرونی نبود تا این حد فقط یه تخت دومنظوره گرفتم که اونم از قبل خودم پولشو جمع کرده بودم وگرنه شاید نمیتونستم 

میتونی تخت نگیری بزرگتر که شد براش بگیرین مخصوصا بچت اگه شیر خودتو بخوره که تخت به درد نمیخوره تا چند سال .حالا باز دختر من شیر خشکی شد از اولش تونستم بذارم تختش ولی شیر مادر بخوره باید پیش خودت باشه که دیگه تخت لازم نیس اصلا

دیدی عزیزم؟شوهرم میگه خیلی خوب شده توام تونت سرچ کن الگوی دوخت مثلاتشک گارداربعدآخرشم بنویس زیباکده یه سایتیه یه خانومی به اسم آهوخیلی خوب توضیح میده من اصلابلدنبودم ازاونجایادگرفتم

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخت نگیر فعلا گهواره بگیر تا چند ماهگیش به کارت میاد اگه تخت پارک بگیری که خیلی بیشتر  لباس زی ...

مرررسی عزیزم حتمااا همینکارو میکنم 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
دیدی عزیزم؟شوهرم میگه خیلی خوب شده توام تونت سرچ کن الگوی دوخت مثلاتشک گارداربعدآخرشم بنویس زیباکده ...

اره عااالیه حتمااا میرم تو کارش 😂😍

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

من سال ۹۶بچه دارشدم یه اتاق پروسیله خریدم هرچی فکرکنی 

همه مارک عالی 

همه گرون 

ست ناخن گیرش شد۴۰۰تومن فقط 

ولیییی هیچ کدوم به کارم نیکمدومجبورشدم مفت بذارم تودیوارفقط ردشه بره 

فقط ایناروبخر 

۱دست رختخواب که کلابتونه تا۴ ۵سال استفاده کنه یه بالش سبک 

لباس تا۶ماهگی چون وزنشونمیدونی شایدیهوخیلی چاق شدیالاغرمونددنبالت که نکردن میری مبیخری 

کفش اصلاتاراه نره لازم نیست فقط اگه خواستی عکس بگیری یه پاپوش ساده 

لباس زمستونی گرم چون فصل سرده 

یه برس ساده به ناخن گیرساده 

حوله حموم معمولی ازین مستطیلیاکفایت میکنه چون تا۳سالگی بایدبچه روبپیچی توحوله 

من تخت به نظرم واجبه 

کالسکه 

صندلی ماشین

یه لوسیون یه شامپووشیشه شیروسلام 

آخ کاش من جای اونهمه خرج الکی براش طلامیخریدم

مرررسی عزیزم حتمااا همینکارو میکنم 

من حتی کالسکه و کریر نخریدم نبودشونو اصلا حس نکردم والا فکر نکنم از واجبات باشن حالا شاید واسه بعضیا که دارن و میتونن واجب باشه ولی واسه ماها نه😆

من سال ۹۶بچه دارشدم یه اتاق پروسیله خریدم هرچی فکرکنی  همه مارک عالی  همه گرون  ست ...

مرررسی از راهنماییت عزیزم 😍حتما این کارو‌میکنم 

عزیزم کالسکه اگه واقعا به  کارت میاد بگیر  بعضی چیزا رو صبر کن بچه دنیا امد بگیر  گ ...

میتونه بعدا هم بگیره گهواره من دخترم یک ماهش که بود دیدم نیازه خریدم اونم از اون ساده ها نه برقی و اینا تقریبا تا 5 ماه استفاده کردم بعدش دیگه خطراناکه بچه میتونه کم کم بلند شه از توش میفته 

نمیدونم الان چن ماهته.اگ تازه اول بارداریتی بعد اینک صدای قلبشو شنیدی

ماهی دویس سیصد چیزی بگیر براش

مطمعن باش شیسمونیش کامل میشه

بنظرمن بچه تخت اوایل احتیاج نداره یه اگ دلت میخاد بگیری تواینستا توپیجomid_toys

یه مدل تخت داشت شیکم هست ک گهوارم میشه فک کنم۸۵۰

بنظرم لباس زیاد نگیر

ولی اسباب بازیشو بگیر چون اسباب بازی گرونه و بد بخای یهو کلی وسیله بگیری سخته مخصوصا ک بچها زودی چیزی از دلشون نیوفته و دوس دارن چیزای جدید رو تجربه کنن.

ینی من ترجیحم به اینه بجای تختو چیزای غیر ضروری برا بچم اسباب بازی هوب بگسرم ک چشش دنبال وسیله بقیه نباشه.و اسباب بازی برا هوش بچه خیلی خوبه

من الان ی ماهمه ی سری لسباب بازیو لباس گرفتم ولی گفتم دیگ تا صدای قلبشو نشنوم نمیخرم 

ولی صدای قلبشو بشنوم هرماه ی مبلیغی براش وسیله میگیرم.

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
گهواره اصلااااانگیر  دخترمن اصلاروش نخوابید ۱ملیون پول بدی برای چندماه؟یهویه تخت ساده بخربره

یک ملیون ؟؟😬نمیخرم خو

یک ملیون ؟؟😬نمیخرم خو

اصلاتوبگو ۲۰۰یابخوابون روتخت یاروزمین 

خداروخوش میادسرچندماه پول بدی؟بچه من توش احساس خفگی میکرد نو ردش کردم رفت حتی ۱بارنخوابید دوستمم بچش تپل بودفقط ۳ماه استفاده کرد

نمیدونم الان چن ماهته.اگ تازه اول بارداریتی بعد اینک صدای قلبشو شنیدی ماهی دویس سیصد چیزی بگیر براش ...

منم اولامه اره شوهرمم میگه از الان خرد خرد بگیریم که بعدا جنسیتشم معلوم شد بریم برای بقیه چیزا