2777
2789
عنوان

اعداد جفت

4347 بازدید | 22 پست

اعتقاد دارین؟من به دلم افتاد یه کاریو انجام بدم بعد از ساعت ۱۰ تا ۱ بعد از ظهر ساعت های ۱۰ و ۱۰ دقیقه ۱۱ و ۱۱ دقیقه و ۱۲ و ۱۲ دقیقه و ۱۲ و ۲۱ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم به نظرتون واقعا نشونه خدا و فرشته هاست؟ 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

اعداد تکرار شونده به اعدادی گفته میشود که با یک حالت متقارن پشت هم قرار میگیرند و به دفعات دیده میشوند. مهم نیست که چه عددی و چند بار پشت سرهم قرار گرفته. در تصویر بالا یکی از این اعداد تکرار شونده رو که دیدم و خیلی برام جالب بود براتون گذاشتم. هوای ده درجه سانتیگراد در ساعت ده و ده دقیقه روز دهم برج ده.

اما اعداد تکرار شونده چه مفهومی را متبادر می کنند؟

اعداد تکرار شونده بازتاب انرژی های درونی ما هستند و نشان از افزایش هماهنگی در ارتعاشات ما دارند. این اعداد میتوانند هر جایی مثل یک تکه کاغذ، بیلبورد، ساعت و ... ظاهر شوند و هر چقدر تعداد اعداد متقارن بیشتر باشد، نشان از هارمونی بیشتر انرژی های شما خواهد داشت. به عبارت دیگر، این اعداد به شما نشان می دهند که در حال ارسال ارتعاشات مناسبی هستید و در مسیر مناسبی گام برداشته اید و اگر همین مسیر را ادامه بدهید به هدفتان خواهید رسید. این توالی اعداد می توانند نشانه آن باشند که دروازه ای از فرصت ها به رویتان گشوده شده است و افکارتان با سرعت بی سابقه ای در حال آشکار شدن به شکل آرزوهای دلخواهتان هستند.

از طرف دیگر، این اعداد می توانند زنگ هشداری از سوی کائنات هستند تا حواستان بیشتر جمع پیرامونتان باشد. چون ممکن است پیام های دیگری هم از سمت کائنات به سمت شما ارسال شده باشد که اگر به آنها بی توجه باشید در آینده متضرر میشوید.

توجه به چند نکته در مورد اعداد تکرار شونده ضروری است.

نکته ی اول : الزاما همیشه اعداد تکراری دارای معنی مشخصی نیستند. زمانی تکرار اعداد برای ما مهم هستند که یا ما میخوایم کاری رو انجام بدیم یا کاری رو انجام دادیم و منتظر پاسخ کائنات هستیم.

نکته ی دوم : قرار نیست که شما دنبال اعداد تکراری بگردید. مثلا اینقدر به ساعتتون خیره بشید تا بشه 10:10 . تکرار اعداد باید با ندای درونی همراه باشه. به عنوان مثال زمانی که میخواهیم کار مهمی را انجام بدیم و ناخودآگاه چشممون به ساعت میوفته که اعداد ۱۲:۱۲ رو شاهد هستیم، این رو میشه به عنوان یه پیام از کائنات در نظر گرفت.

سوالی که قطعا برای خیلی ها پیش میاد اینه که: اگه من هیچوقت اعداد تکراری نمیبینم یعنی مسیرم اشتباهه؟ خیر. گفتیم که یکی از راههای کائنات برای ارسال پیام اعداد تکرار شونده هست

راه معمول دیگری که فرشتگان با ما صحبت میکنند، استفاده متوالی از اعداد است:

به اعدادی که مدام می بینید دقت کنید. در این دهه دیدن این کدها خیلی شایع شده است. معانی ابتدایی این پیامها که میبینید به این شرح است :

" 0 " پیام عشق از طرف خالق است .

" 1 " به افکارت توجه کن و به جای ترسهایت ، فقط به خواسته هایت فکر کن چرا که تو هر آنچه را فکر کنی جذب خواهی کرد .

" 2 " ایمانت را حفظ کن و امیدت را از دست نده .

" 3 " اساتید مقرب با تو هستند و به تو کمک میکنند .

" 4 " فرشتگان در این موقعیت با تو همکاری میکنند .

" 5 " یک تغییر مثبت به سمت تو می آید .

" 6 " تمام نگرانیها و ترسهایت در مورد مادیات و دنیای فیزیکی را به خدا و فرشتگان واگذارو افکارت را میان مادیات و معنویات متعادل کن .

" 7 " تو در مسیر درست قرار داری پس راه را ادامه بده .

" 8 " فراوانی به سمت تو می آید .

" 9 " بدون تاخیر بر روی رسالت زندگی خود کار کن .

هنگامی که ترکیبی از این اعداد را میبینید ، کافیست به آسانی معانی بالا را با هم جمعبندی کنید . به عنوان مثال عدد 428 میتواند این معنی را داشته باشد : فرشتگان با تو هستند پس ایمانت را حفظ کن به همان گونه هم فراوانی 

به سراغت می آید ...

اگر سوالی داشتنین بپرسین