2777
2789
عنوان

شوهر موجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 56 پست
بخدا نمیدونم کم اوردم

خب برین مشاور اگه نمیاد خودت برو 

آدم سالم که همچین نمیکنه حتما یه مشکلی داره ،باهاش مهربون تر باش ،تو ناراحتیاش کنارش باش ،میدونم سخته و حرف زدنش برای من راحته،ولی سعی کن قلقشو بگیری ،ببین چیکارا میکنی خوشحاله ،چی ناراحتش میکنه،از اول همین بود،کم کم  اینجوری شد 

شاید به خاطر طبعشم باشه برین یا برو پیش دکتر طب سنتی خصوصیاتشو بگو ،بهت میگه مثلا چه چیزایی و بخوره یا نخوره تو اخلاقش تاثیر میزاره

امیدوارم به لطف خدا عاشقانه کنار هم خوش باشین

خیلی فک زدم سرتو درد آوردم 

⁦♥️⁩و بگو پروردگارا ،بیامرز و مهربانی کن،که تو مهربان ترین مهربانانی⁦♥️⁩
خب برین مشاور اگه نمیاد خودت برو  آدم سالم که همچین نمیکنه حتما یه مشکلی داره ،باهاش مهربون تر ...

بخدا هروقت بهش رو میدم یا مهربونم اونوقت اخلاقش بد تر میشه و پر روتر میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غذایی که دوست داره نپز اونی که خودت دوست داری بپز .. چای دم کن برا خودت کتاب بخون سرت تو گوشیت باشه ...

اوووووی من میمیرم واسه این کارا

اون اذیتم میکنه منم یه خورده حالش رو بگیرم

دیگه چی لطفا

با خانوادش خیییلی گرم و صمیمی یه مدته باحانوادش زیاد خوب نیستم چون مادرشوهرم خیلی توجمع حرف تلخ می ...

منم شوهرم ي مدت خيلي خوبه ي مدت يهو رفتارش عوض ميشه اول فرستادمش پيش روانپزشك و استرسش و بهونه كردم...بعدش رفتم پيش ي خانمي كه دعانويس بوده چون شوهرم عين ديوونه ها شده بود الكي باهام دعوا ميكرد و بدهني اون خانم گفت كه مادرشوهرت دعاي جدايي واستون ميگيره ي آبي بهم داد كه هروقت رفتارش عوض شد بهش بدم وقتي كه ميخوره از فرداش خوب ميشه...

اوووووی من میمیرم واسه این کارا اون اذیتم میکنه منم یه خورده حالش رو بگیرم دیگه چی لطفا

کلا به همه چیز و همه کس توجه کن الا اون تی وی ببین تخمه بشکن از خودت پذیرایی کن برو دوش بگیر همیشه تر و تمیز باش به خودت برس لباس لختکی بپوش و شاد باش مرموز باش اینطور توجهش جلب میشه ببینه چرا وقتی با اون حرف نمیزنی پس شاد و شنگولی

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
منم شوهرم ي مدت خيلي خوبه ي مدت يهو رفتارش عوض ميشه اول فرستادمش پيش روانپزشك و استرسش و بهونه كردم. ...

واااای خدا همچین مادرایی رو لعنت کنه

یه لحطه منم شک کردم مادرشوهرم دعا کرده باشه

کلا به همه چیز و همه کس توجه کن الا اون تی وی ببین تخمه بشکن از خودت پذیرایی کن برو دوش بگیر همیشه ت ...

اره خیلی قشنگ گفتی

من شوهرم با پسرخاله هام یا فامیلامون حرف بزنم سریع میره تو قیافه

میخوام ازاون لحاظم حالشو بگیرم

اره خیلی قشنگ گفتی من شوهرم با پسرخاله هام یا فامیلامون حرف بزنم سریع میره تو قیافه میخوام ازاون ل ...

یه مدت اینارو امتحان کن ببین درست میشه یا نه اگه میگی جواب میده از ایناس که کلا نباید زیاد تحویلش بگیری 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
یه مدت اینارو امتحان کن ببین درست میشه یا نه اگه میگی جواب میده از ایناس که کلا نباید زیاد تحویلش بگ ...

بخدا من ازاین تجربه گرفتم.شوهرم وقتی بی محلش میکنم مثل جی دنبالم میفته

ولی اگه یکم نازشو بکشم و بهش محل بدم سریع میره توقیافه انگار از دماغ فیل افتاده