2777
2789
عنوان

مامان ها بیان

64 بازدید | 10 پست

من بچم  شیر خشکیه پستونکم واس خواببدن میخوره . یک سالشه . یکی دوماهه فقط شبا شیر میخوره نصف شبا اونم یکی دوبار روزا فقط غذا میخوره . خواستم بپرسم کیا تجربه بچه شیرخشکی داره . چطوری از شیر گرفتنش؟ شبا خصوصا 

خدا با من است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ا ساله روز فقط غذا.اصلا شیر نمی دی؟زوده هنوز برای غذا خور شدن.شیر نصفه شبو بشه قطع کنی عالیه وگرنه پ ...

دکترش گفت همه چی بده دیگه سر سفره بشینه در کنارش شیر بده . منم شبا میدم . خودشم میلی نداره دیگه درست که میکنم همرو میریزه از شیشه 

پوسیدگی شیری چیه 

خدا با من است 
غذای سفره چطوری میدی؟؟له میکنی یا همینجوری؟؟مثلا غذاهایی مثه ماکارانی و برنج

اولا له میکردم براش . اما الان همینجوری میخوره با دندون هم خرد میکنه 

خدا با من است 
چنتا دندون داره؟پسر منم ی سالشه.میترسم بهش بدم

۶ تا . دوتا پایین دوتا بالا و دوتا نیش های بالاش در اومدن . نه دکتر ب من گفت غذا رو بزار جلوش تا خودش با دست بخوره هم مهارته هم معدش باز میشه . میوه هام خودش میخوره . صبح هام لقمه میخوره کوچیک 

خدا با من است 
دکترش گفت همه چی بده دیگه سر سفره بشینه در کنارش شیر بده . منم شبا میدم . خودشم میلی نداره دیگه درست ...

شب که بچه شیر میخوره بیشتر از روز باعث میشه دندوناش پوسیده بشن چون رو شطح دندونها میمونه.کم کم هم دندوناش بیشتر میشه.بعد دوسال زود دندوناش پوسیده میشه مجبوری بری هزینه کنی تا دچار درد نشه و دندونهای دائمش خراب نشه