2777
2789
عنوان

نگرانی

1342 بازدید | 5 پست

سلاام...مهدمو اندوسکوپی کردن با نمونه برداری داخل نمونه برداری نوشته دو عدد بافت نرم خامه ای شکل به اندازه های فلان هست کسی تجربه ای چیزی داره میدونه چی هست

ایشالا که چیزی نیست من اطلاعی ندارم عزیزم ,, من خودم معده درد دارم ترسیدم برم آندوسکوپی خیلی بده آندوسکوپی حالت تهوع میاره؟؟

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
ایشالا که چیزی نیست من اطلاعی ندارم عزیزم ,, من خودم معده درد دارم ترسیدم برم آندوسکوپی خیلی بده آند ...

اصلا اصلا سخت نبود بیهوشی انجام دادن من متوجه نشدم بیذار ک شدم فکر کردم اصلا انجام ندادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اصلا سخت نبود بیهوشی انجام دادن من متوجه نشدم بیذار ک شدم فکر کردم اصلا انجام ندادن

عه مرسی عزیزم من تعریف بد شنیده بودم ازش دکتر بهم گفت آندوسکوپی انجام بدم برات گفتم نه ,, به آزمایش خون و سونو اکتفا کردم و همچنان معدم درد داره ,, البته دکترم میگفت آندوسکوپی ما بدون درد و بیهوشیه نمیدونم باز این چه مدلیه ولی بازم نرفتم ترسیدم

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
عه مرسی عزیزم من تعریف بد شنیده بودم ازش دکتر بهم گفت آندوسکوپی انجام بدم برات گفتم نه ,, به آزمایش ...

ن حتما بیهوشی انجام بده من ک درد متوجه نشدم علائم شما چجوریع

ن حتما بیهوشی انجام بده من ک درد متوجه نشدم علائم شما چجوریع

باشه مرسی ,, حالت تهوع و درد سینه و معده و آروق زیاد و نفخ و ورم معده و خیلی وقتها حس خفگی