2789
عنوان

فکرم درسته؟؟؟

188 بازدید | 24 پست

بچه ها شوهرم معاون بانکه بعد مثلا طی روز سرکار بدون اینکه پاس بگیره میره کار شخصی داشته باشه انجام میده   من بارها بهش گفتم نکن حق الناسه.پولی که میاری حروم نکن.. مثلا من فلان دارو لازم داشته باشم میگه باشه الان میرم میگیرم با این ترافیکا تا بره بیاد یک ساعت میشه.. خب مشتری میاد معطل میشه بعدم کلا با رییسشون هردو اینجورین هماهنگن رییسم همینجوری میره بچشو میزارع مهد میاد بدون پاس گرفتن.۰.... حالا کلا من از وقتی با شوهرم ازدواج کردم. قبلا سالم بودم دقیقا دوماه بعدش تنبلی تخمدان گرفتم هزار جور غصه و بدبختی کشیدم بعدم شوهرم خودش واریکوسل گرفت عمل کرد بعد با دوا دکتر باردار شدم..از بختم استراحت مطلقی شدم ۹ ماه تمام تو خونه زندانی بودم خیلی عذاب کشیدم.. بعدم الان دخترم ۴۲ روزه دنیا اومده شیرمو به هیچ وجه نگرفت شیر خشکی شد ماشالله خیلی تپل و نازه خداروشکر ولی شدید رفلاکس داره یکسره تو عذابه بچم اروم قرار نداره دیشب بردیم دکتر گفت یه سوراخ کوچیک تو قلبش داره خودش خوب میشه ولی دنیا رو سرم خراب شد انقد گریه کردم مردم...  بچم مثل عروسکه حیفم میاد مریض شده😢😢دیشب با شوهرم کلی دعوا کردم گفتم پول حروم میاری تو خونه بچم ۴۲ روزشه یه شیر درست از گلوش پایین نرفته  همش گریه میکنخ ترش میکنه😢 اونم گفت چه ربطی داره یه پاس نگرفتن... من با همه خوب رفتاد میکنم دل کسی نشکنه اه نکشه پس چرا اتقد سختی دارم میکشم..خداروشکر زندگیم از همه لحاظ خوبه شوهرمم خیلی سر براه و خوش اخلاقه ولی حالا بچم اینجوری نابود شدم از دیشب فقط دارم با شوهرم دعوا میکنم میگم تقصیر تویه بچم اینجوری شده 😢😢😢

فکرم درسته؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه....زندگی سخت گیرد بر مردمان سخت گیر

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

ب نظرم ناشکری

تنبلی تخمدان ارثیه و توی سن بالا خودشو نشون میده از قبل هست

خیلی ها الان نابارورن و واقعا همچنان بچه دار نشدن

۹۰درصد بچه ها رفلاکس دارن خیلیییییییییی طبیعیه و با دارو تا دوسالگی قطعا خوب میشن

ببخشید گفتم ناشکری چون خدا بالاخره بهتوم بچه داده 

پس این همه ادم که مریضی های صعب العلاج دارن چی؟چی باید بگن اونا؟دعوا نکن فقط خداروشاکر باش

به هر چی فک کنی جذبش می کنی اونکه با رییسش هماهنگه و رییس شخص دیگه ایه سعی کن بهش فکر نکنی چون نمیتونی شرایط رو عوض کنی  به چیزای مثبتش فکر کن

البته پسر خاله من سالها رییس شعبه بود و کوچکترین حلال حرومی نمیکرد و خیلی معتقد بود و خدا رو شکر زندگیش خیلی خیر و برکت داره