2821
2789
عنوان

870 بازدید | 29 پست

سلام خانمها من یه پسرچهارساله دارم الان باردارم اصلا تهوع ندارم و سرگیجه دارم میخوام دختر باشه جفتم جور شه کسی از نیار میتونه متوجه شه بچم چیه عاشق جوجه وبلال رو ذغالم.عاشق پسته خامم ترشی خورم عاشق نون بربری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ازروویار نمیشه گفت من خودم عاشق شیرینی بودم ازگوشت.متنفربودم دختربودبچه م

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خیلی خوش خوراک شدم اصلا سرپسرم این ویارا رو نداشتم

پسره منم چنان حالم بدبودکه خدامیدونست😶

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

پسر ،سر دختر ویار زیاده من سر پسرم عالی بودم ولی سر دخترم ویار زیاد و عاشق شوری و ترشی بودم حالم از مرغ بهم میخورد ،شیرینی هم میخوردم ،رنگ ادرار تیره و کدر میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

سر پسرم هروعده بالا میاوردم عاشق پرتقال وچاقالا بادوم بودم الان اصلا تک وتوک حالم بهم میخوره ولی هرچیزی هوس میکنم مخصوصا پسته خام وای بلال وای جوجه همشم رو ذغال بوش بپیچه اصلا عالیه به به

2823
2791
2779
2792