2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

364 بازدید | 30 پست

واسه جهیزیه خودم مبل از تهران سفارش دادیم شهرستان هستیم .گفتن تا سه هفته دیگه میرسه. میترسم اونی نباشه که میخوام یا بشکنه البته گفتن با بسته بندی کامل و ضمانتی 400 تومن پول رفت و آمد دادیم .کسی تجربه داره چطور بوده؟

خدایا شکرت

عنوانت چه ربطی به محتوا داشت؟؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبلهای من توی این پلاستیکهای حباب دار میچیده شده بود و بعد هم داخل کارتنهای خیلی بزرگ مثل کارتن یخچال بود

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من تجربه شخصیمو میگم‌ ان شاءالله واسه شما اینجوری نباشه...منم واسه جهیزیه ام مبل از تهران سفارش دادم گفتن ۲ هفته ای میرسه دو هفته شد ۴ هفته وقتی هم سفارش رسید اصلا کوسنای مبل اونجوری نبود که سفارش داده بودم یه میزم باید روشون میبود که نبود خلاصه دیگه هیچی از هیچ جا سفارش نمیدم...

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕