2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه...

91 بازدید | 9 پست

سلام

خانومایی که تازگیا ازدواج کردن میشه راهنمایی کنید چند دست قابلمه

قاشق و چنگال

آرکوپال و سرویس چینی و چه مارکی استکان و لیوان چند دست و آیا متفاوتن یا مثل هم واسه جهیزیه چی خریدید؟؟

سردرگمم  

پیرشدم پیر تو ای جوونی...

جمعیت بالا باشه ۲۴ نفر سرویس چینی

اگه نه که ۱۸ نفره

یه چمدان هم قاشق و چنگال ۲۴ نفره

قابلمه هم دو دست گرانیت و چدن

یه دست هم روحی

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سه تا سرویس قابلمه یکی چدن یکی تفلون و یکیم سرامیک ماننده

قاشق چنگالم ی دست معمولی برای سردستی

دوتا کمدی . از این کمد چوبیا هست

سرویس چینی یکی کامل

ارکوپال شش دست

پارچ و لیوانم شش دست

همه رو هم مثل هم خریدم 

من دو دست قابلمه گرفتم،یه دست چینی ۱۸ نفره یه دست ارکوپال ۶ نفره؛ کریستال ۱۲ نفره، لیوان شربت خوری ۱۲ نفره دو دستم ۶ نفره لیوان خریدم‌

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

ی دست قابلمه گرانیت ی دست چدن سرئیس چینی 24 نفره اوپال دوازده نفره ی دست دم دستی شیش نفره واس خودمون سرویس قاشق و چنگال 24 نفره استکان مارک bohimia فک کنم ولی خیلی عالیه سه دستم از این فرانسویا

من ۴سری قابلمه گرفتم ی سری ک خیلی گرون و کامل و تعداد زیاد بود یکیشم ک کوچیکن ۴تا واسه یخچال وقتایی ک یخورده غذا بمونه بریزم توی اونا بذارم یخچال روگازم میشه استفاده کرد دو سری دیگه هم دم دستی درکل قابلمه زیاد گرفتم

پارچ و لیوان هم دوسری مثل هم گرفتم

قاشق و چنگال هم خواستم کنسولی بگیرم ک هرچی گشتم جنس کنسولاشون خوب نبود دیگه چمدانی۲۴نفره گرفتم

ظرف هم فقط چینی گرفتم یدونه۱۸نفره لبه طلایی یکی هم۶نفره لبه نقره ای

استکان هم ۴ تا۶تایی گرفتم ک۱۲ش یجوره ۱۲تاش یجور دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز