2789
عنوان

فاز 11 پردیس

2535 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

کسی میدونه کیفیت واحدهای فاز 11 پردیس چطوره؟ مثلا اگه طبقات بالا بخواهیم بگیریم مشکل خرابی آسانسور و فشار آب کم و قطعی برق و اینجور چیزا نداره؟

طبقه اول تا سومش چطوره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر‌کنم فامیلمون اونجاست

این مسائل رو ندارن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

آسانسوراش که خیلی شیکه باید کارت بزنن😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
پس مهمونا چی؟

باید بیان خودشون بزنن البته اونموقع ما رفتیم تازه اولش بود قرار بود درست کنن که اذیت نشن

باید بیان خودشون بزنن البته اونموقع ما رفتیم تازه اولش بود قرار بود درست کنن که اذیت نشن

پس شما خودتون از نزدیک اونجا رو دیدین. عیب و ایراد خاصی هم دیدین؟

ما تازه میخوایم یه واحد اونجا بخریم گفتن زون 2 و 3 واحدهای غیر تحویلیش ارزونتره ولی چهار پنج ماه دیگه تحویل میدن. اگه کسی در مورد خرید واحدهای غیر تحویلی اطلاعات داره ممنون میشم . مثلا چند ماهشون یه دفعه نمیشه چند سال؟ 

شما خودتون اونجا ساکن هستید؟ در مورد طبقات پایینش هم اطلاعات دارید؟

خودم خير

فاميل داريم طبقه ششم هستن

تا بحال مشكلي نداشتن و واقعا ويوو خوبي داره و اسانسورهاشم عاليه

سيستم گرمايش هم خوب بود پارسال

فصل گرم هم طبقات بالا خنك تره

(( (( (( آقا هستم )) )) ))