2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط کلمه ها رو میگن جمله نمیگن.برادر زادم همسن اینه کامل حرف میزنه

اهان ترسیدم فک کردم کلا حرف نمیزنه    بچه ی جاریم سه سالشه تازه الان زبون باز کرده در حد اب  بیا  و  بریم و... 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
فقط کلمه

خب میگه دیگه بیچاره

یه کم صبر کن جمله هم میگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

عزیزم اگه کلمه ها را میگه کاملاااااا طبیعیه . بعضی بچه ها دیرتر از بقیه زبون باز میکنن و هیچ ربطی هم به میزان هوش و زکاوتشون نداره . بسیار طبیعی هست اصلا نگران نباش

اصلاََ اشکال نداره... الکی هم حرص نخور

پسرمن الان 3 سال و نیمه،6 ماهه حرف میزنه، ولی الان یه ماهه که خود به خود پیشرفت کرده و جمله میگه، قبل این یه ماه فقط کلمه میگفت

من برام مهم نبود که دیر حرف زد، چون اطرافم دیدم بچه هایی که حتی 5 سالگی حرف زدن

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

عزیزم ما تو تهران تنها بودیم خانواده هامون شهرستان بودن.الان یک ماهه اینجام وااای چ زبونی وا کرده این بچه...ب مادرم میگه مامان معصوم بیا ،ای لعنتی ،گوزوک نکن ،زهرا،زهره ،حامد،عمه عمو دایی امیر ...همه چی رو یاد گرفته ،مادرشوهرم داشت میگفت غلط میکنی اینم فوری گفت گلت میتونی.نمیدونم اینجا اومدم معجزه شده چیشده این فوری زبونش ب راه افتاد خخخخ

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
😂😂

اگه کلمه میگه کاملا طبیعیه نگران نباش دختر من داره س سالش  میشه هنوز فقط کلمه میگه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
فقط کلمه

خوب خوبه دیگه

پسر من هیچی نمیگفت فقط هرکلمه میگفتم اون تکرار مبکرد 

چقد حرص میخوردم سر حرف نزدنش

برادرزاده ها من یه سالو خورده بودن مثه بلبل حرفمیزدن ماشالله 

حرف میزنه نگران نباش

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اصلاََ اشکال نداره... الکی هم حرص نخور پسرمن الان 3 سال و نیمه،6 ماهه حرف میزنه، ولی الان یه ماهه ک ...

واقعا پنج سالگی؟؟!!

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞
عزیزم ما تو تهران تنها بودیم خانواده هامون شهرستان بودن.الان یک ماهه اینجام وااای چ زبونی وا کرده ای ...

😂😂😂

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞