2777
2789
مال من توگوشی بود پسرم اینو نگاه میکردیکسالگی رنگارومیگفت https://cafebazaar.ir/app/com.takhfifkad ...

مرسی عزیزم

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞
واقعا پنج سالگی؟؟!!

آره باور کن، فامیل مون نیستن... ولی آشنا هستن.... اینا خودشونو کشتن بچه به حرف نیومد، هرکاری کردنا ولی نشد.... تو 5 سالگی یه روز خودش شروع کرد به حرف زدن، ولی چشمت روز بد نبینه 😂 انقدر حرف می‌زد بقیه رو روانی کرده بود

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂

بخدا مخم رو خورده .بهش میگم مامان انقدر حرف نزن غذاتو بخور وگرنه قهر میکنما ،بعدش باز بلندمیشا میزنه روشونم میگه مامان قهرررییی؟؟میگم نع غذاتو بخور باز چند دقه دیگه مامان قهررری.

هیچی دیگه باهاش داستان دارم

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
آره باور کن، فامیل مون نیستن... ولی آشنا هستن.... اینا خودشونو کشتن بچه به حرف نیومد، هرکاری کردنا و ...

خخخخ

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞
عزیزم ما تو تهران تنها بودیم خانواده هامون شهرستان بودن.الان یک ماهه اینجام وااای چ زبونی وا کرده ای ...

ماشالا... هرچی بچه تو محیط شلوغ باشه و بیشتر باهاش حرف بزنن زودتر زبون باز میکنه... تلویزیون ن البته

عموی من به همه میگه با بچه زیاد حرف بزنین که زبونش راه بیفته

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ماشالا... هرچی بچه تو محیط شلوغ باشه و بیشتر باهاش حرف بزنن زودتر زبون باز میکنه... تلویزیون ن البته ...

من تو خونه هرچی باهاش حرف میزدم بیشتر کلمه میگفت الان جمله های طلانی میگه.

میگه مامان بیا توتو غذا بدیم .دوسال و دوماهشه.

بیشتر با داداش کوچیکم دعواش میشه بهش میگه گوزوک نکن بعدم زبونشو براش درمیاره.

ابن حرف رو هم از داداشم یاد گرفته ،هی میگم چیزی نگین این فوری یاد میگیره ولی گوش نمیده

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
من تو خونه هرچی باهاش حرف میزدم بیشتر کلمه میگفت الان جمله های طلانی میگه. میگه مامان بیا توتو غذا ...

عزیزمم😍آره مراقبش باش قبلا باید نگران حرف نزدن میبودی حالا مراقب حرف بد یاد گرفتنش🤣😂😂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عزیزمم😍آره مراقبش باش قبلا باید نگران حرف نزدن میبودی حالا مراقب حرف بد یاد گرفتنش🤣😂😂

اره بخدا..انقدر شوهرم بهش گفته ساکت ،یک چیزی بهش میگم دستشو میزاره جا دماغش ساکت ساکت

اره بخدا..انقدر شوهرم بهش گفته ساکت ،یک چیزی بهش میگم دستشو میزاره جا دماغش ساکت ساکت

حالا تازه لجبازم میشه اقتضای سنش😂😂

حالا تازه لجبازم میشه اقتضای سنش😂😂

ولی وقتی حرف میزنن شیرین تر میشن 🤣🤣