2777
2789

خوب عالي راحت 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شنیدم بعضیا میگن عوارض داره وحشتناک بعضیا هم میگم ک ک نه اصلا درد نداشتیم فلان 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

بدن هر کی متفاوته

اگه تصمیم گرفتی مصمم باش

با پرسیدن ازین و و اون هم برا خودت استرس ایجاد نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چی هست؟

سرمه هروقت دردت اومدبازش میکنی زوددردت قطع میشه منم ایشالاه میگیرم قبلش بپرس ببین بیمارستان داره یانه اگه نداشت ازبیرون بگیرموقع عمل باخودت ببرسرعمل وصلش میکنن

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز