من پارسال اسفند آزمایش و سونو دادم میخواستم اقدام کنم برای بارداری دکتر گفت pco هستی (پریودام نامنظم بود و دوره سیکلم بین 30 تا 40 روز متغیر) بهم کلی دارو داد و گفت اینارو بخور و اقدام کنید و اگه نشد بعد 3 ماه بیا دوباره داروهاتو عوض کنم به من کلومفین و لتروزول و یچییز دیگه داده بود که یادم نیست خلاصه با ضد حال اومدم خونه و یخورده راجب داروها سرچ کردیم با همسرم به این نتیجه رسیدیم که عوارض دارن و نخورم ما 3 سال بود ازدواج کرده بودیم و همیشه هم جلوگیری داشتیم همسرم گفت ما که عجله نداریم تو هم که سنت بالا نیست ولش کن اینارو نخور دیگه جلوگیری نمیکنیم تا ببنیم چی میشه یه 6 ماه تلاش میکنیم اگه نشد بعد میریم پیش چند تا دکتر و حالا ببینیم چی میشه منم گفتم باشه از همون ماه که پریود شدم و تموم شد یک شب در میون رابطه داشتیم و من همون ماه باردار شدم وقتی به همسرم گفتم خبر بارداریم و واقعا شکه شده بود خودمم شکه بودم اونجوری که دکتر نا امیدمون کرده بود و بقیه داستانا ولی خداروشکر باردار بودم الانم دخترکم داره تو دلم بالا پایین میپره نگران نباش اگه سنت بالا نیست و عجله هم نداری اول دارو نخور اقدام کن اگه بعد 6-7 ماه نشد اونوقت برو دکتر واسه درمان