2777
2789
عنوان

بچمو چیکارکنم 😢😢

272 بازدید | 26 پست

سلام بچم چند هفتش مریض شده اولش سرما خوردگی بود ،بعد ابریزش بینیش قط نمیشد دوتا هم دکتر بردم ،الان یگم بهتره مشکل الانم اینکه که خطت میاد تو گلوش نمیتونه ردش کنه اوقق میزنه یا خفه میشه چیکارکنم باهاش ؟خواهشا به دادم‌برسید 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخور سرد بذار عفونت ها تو سینش مونده نرم شه تخلیه شه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمون خلط و آبریزش بینی فقط و فقط بخور سرد ،،، فقط یه بار امتحان کن تاثیرشو میبینی

وای دارم بخور سرد ،چند شبه خاموشه ،

اخه یه هفته کامل گزاشتم اثر نکرد بهش 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چند سالشه؟

من اینجور وقتا دخترم دو سالشه میبرم حموم میزارم با آب گرم بازی کنه. آب بخار میکنه هی بهش میگم فین کن. یا کوچیکتر بود با کاسه آب گرم میریختم سرش دماغش دربیاد

صلوات

این روزای سختم میگذره...به لحاظ آرامشی سعی کردم کمکتون کنم چون تجربه ای ندارم ولی اینو بدونید شما مادر خیلی خوبی هستید و بهترین رو دارید برای کودکتون انجام میدید. فردا صبح یه دکتر دیگه ببرید😊

بخور سرد بذار عفونت ها تو سینش مونده نرم شه تخلیه شه 

چه جوری میخاد تخلیه شه ؟همشو قورت میده 

دکتر اسپری بینی داد با قطره ،

سلام عزیزم منم یک ماهه درگیرم تازه زکم بهتر شده کتوتیفت خارجی دکار داد خیلی بهتر شد ولی از وقتی دو تا بولیز یکی دکمه دار تنش میکنم بدنش گرم شد خلطا بیرون اومده خیلی بهتر شده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
این روزای سختم میگذره...به لحاظ آرامشی سعی کردم کمکتون کنم چون تجربه ای ندارم ولی اینو بدو ...

دیروز اوردم از دکتر خدا شاهده ،ممنون  گلم 

درمون خلط و آبریزش بینی فقط و فقط بخور سرد ،،، فقط یه بار امتحان کن تاثیرشو میبینی

موافقم

مخصوصا با عصاره اکالیپتوس

بعدشم یه دکتر هست تو ته خط نازی آباد تهران مطب داره.نمیدونم کجا زندگی میکنی

دکتر گرگانی.خیییییییلی کارش درسته.مطبشم همیشه شلوغه.تشخیصش عالیه.

میخوای اونجا هم ببرش

من خودم بچه کوچیک دارم.خیلی کمک میکنه

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
سلام عزیزم منم یک ماهه درگیرم تازه زکم بهتر شده کتوتیفت خارجی دکار داد خیلی بهتر شد ولی از وقتی دو ت ...

چه جوری اومده بیرون میشه به منم بگی 

چه جوری میخاد تخلیه شه ؟همشو قورت میده  دکتر اسپری بینی داد با قطره ،

🙂😒نمدونم... نرم میشه سینه و بینی اینو میدونم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چه جوری اومده بیرون میشه به منم بگی 

اولش پی پیش سبز و سفت بود خلطش بدنش گرم شد با اسهال بیرون زد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش