2777
2789
عنوان

پرواز روح

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخند خیلی ترسیدم 😵

آخی الهی😘ترس که نداره گلم روح خودش بوده خب بعدم همه ما فانی هیتیم بالاخره یه روزی اتفاق میوفته دیگه شتریه که در خونه همه میخوابه البته دور از جون ایسالله که عمر طولانی و باعزت داشته باشید در نهایت گفتم❤

چ جالب  ولی فکر کنم خطرناک باشه که سعی کنه روح رو ببره جای دیگه چون اگه رف برنگشت جسم میمیره

فکر نکنم بخاد غیر اطراف جا دیگ بره من منظورم ب اطراف مثلا مثل محیط خانه.اما من هر چی تو ذهنم بود روحم انجام داد یعنی جوری بود ک وقتی بیدار شدم خیلی تعجب کردم گفتم من ک اومدم بیرون چرا باز اینجا خوابیدم 

بله من  ی بار خواب بودم حس کردم روحم رفت برقارو روشن کنه ینی کامل متوجه بودم ک اون من ...

منم دقیقا این خواب و می بینم.

میرم برق رو روشن کنم. قشنگ میدونم جسمم خوابه رو زمین .  هر کار میکنم برق روشن نمیشه. برمیگردم خودم رو با سرعت می ندازم رو جسمم تا برم داخلش تا بتونم بیدار بشم. شاید ده بار با سرعت این کارو میکنم تا اخر بیدار میشم. خیلی می ترسم این جور مواقع😰😰

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
کسایی که اینجوری میشن همون لحظه امتحان کنن ببینن روحشون جاهایی ک میخوان هم میتونه بره؟؟؟؟

من اینجوری میشم. این بار تصمیم گرفتم از جسمم دور شم. چند قدم دور تر شدم اما ترسیدم یهو و سریع برگشتم ب سمت جسمم  

چرا اینجوری میشم😧😧😧

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ن فقط دلت میخاد برگردی ب جسمت و تلاشمیکنی ک بیدار شی  ینی بیداری ولی نمیتونی بیدار شی تک ...

منم دقیقا همین جوریم

چند وقته این طور خواب ها رو می بینی؟ حس ششمت هم قویه؟