2777
2789
عنوان

بیاییید

25 بازدید | 3 پست

امنیت خوابگاه مدرسه دخترونه چطوره شنیدم یه بابای مدرسه داره ک شبا اصن وای نمیسه میره خونه اش و سرپرست هم در اتاق قفلمیکنه هرچن دیقه سر میزنه و بعد میره میخوابه کسی اطلاع داره ک دقیقا چطوره بگه نگید خوبه فلان

مگه خوابگاه تو مدرسه اس

فقط من خوبم باشه؟ مرسی اه😭😭😡❤️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیز بعضی مدرسه ها خابگاه هم دارن ک دولتی هاش رایگانه اطلتع ندارید ریپلی نکنید تشکر

وا چتونه شما🥺

خواستم کمک کنم گفتم اول این سوالو بپرسم یعنی چی ک مثلا تو مدرسه خوابگاه داره

بعدشم داشته باشه مگه من ب لحن بدی پرسیدم چیزی نگفتم که

نظر نمیدم اوکی پس تاپیک نزن نظر هم نخواه وقتی انقد زبونت تنده و بی ادبی

فقط من خوبم باشه؟ مرسی اه😭😭😡❤️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️