2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااااای این مشکل منم هست،داااااغونم واقعا

دو تا پسر،۴ ساله و‌۱/۵ ساله

هممممممش دعوا جیغ   

کلی لاغر شدم،الانم ده روزه اومدم خونه مامانم ک استراحت کنم و بچه هارو کمکم نگه داره

خودمونو یادت نیست.  من و خواهرم کلا درحال دعوا و جیغ و داد بودیم.  همیشه سالم باشن انشاءال ...

نمیکشم دیگه ، قلبم تیر میکشه ی مدته 

گردن درد شدم 

ماها کی تو خونه بوودیم، ۴ تا دوست تو کوچه لودیم ، صبحانه کوچه ، ناهار کوچه تا شام

مامانامون مثل ما نبودن

وااااااای این مشکل منم هست،داااااغونم واقعا دو تا پسر،۴ ساله و‌۱/۵ ساله هممممممش دعوا جیغ   ...

خدا مادرتو واست نگه داره ، منکه اونجارم ندارم ، بعد عروسی من از هم جدا شدن ، مامانمم با مادر بزرگم زندگی میکنه ، ن خواهری ن برادری ن کمکی...‌‌‌ 

داغونم ب قرآن 

همش ب خودت بگو بچه اند بزرگ میشن ایشالاعاقل میشن.الکیم حرص و جوش نزن تا بوده همین بوده فقط خودتو پی ...

نمیتونم جوش نزنم ، وقتی دخترم انقدر گریه میکنه تا ضعف میوفته یا پسرم انقدر داد میزنه تا بگیره اونی ک میخواد

مگه میشه ؟!!! 

انقدر داد زدم تمام رگهای گردنم زده بیرون

خدا مادرتو واست نگه داره ، منکه اونجارم ندارم ، بعد عروسی من از هم جدا شدن ، مامانمم با مادر بزرگم ز ...

سلامت باشی عزیزم

ان روزا هرچند سخت ان شاءالله بسلامتی میگذرن

از شوهرت بخواه حداقل شبها کمکت باشه،

پسر ۴ سالتو بذار مهد،نصف روز نباشه هم خودت هم کوچیکه ارامش بیشتری دارین،بهتر ب کارات میرسی.

ظهرم ک بیاد خسته اس میخوابه،شب هم دیگه شوهرت هست راحت تر میتونی کنترل کنی

نمیتونم جوش نزنم ، وقتی دخترم انقدر گریه میکنه تا ضعف میوفته یا پسرم انقدر داد میزنه تا بگیره اونی ک ...

من پسر کوچیکم وقتی چیزی میخواد ک داداشش بهش نمیده سر خودشو میکوبه ب زمین،یا خودشو عقبی پرت میکنه،خیلی خطرناکه،علاوه بر حرص خوردن باید نگران باشم اتفاقی واسش نیفته،ضعف اعصاب گرفتم بخدا

منکه از حرص و جوش از ۸۵ شوم ۶۷

من بشدت عصبی شدم مدام دارم دعواشون میکنم.

گاهی ک بخودم میام پشیمون میشم از رفتارم،سعی میکنم بیشتر با بازی حواسشونو پرت کنم ک دعوا نکنن وقتی خودم ارومم کنترلشون راحت تر میشه