2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

248 بازدید | 13 پست

پسرم سه سال و نیمس امسال پاره وقت گذاشتم مهد خودش خیلی دوست داشت خیلی هم کم مریض شده تا حالا چون خیلی حساسم یعنی شاید سالی دو سه بار در حد دو روز آبریزش بینی تا حالا هم دارویی جز شربت سرماخوردکی و استامینوفن ندادم بهش میدونستم بره سال اول ممکنه یکم مریض شه تا بدنشذمقاوم بشه ولی نه ای مریضی😭

مهدها موظفن روز اول جواب آزمایش انگل بچه هارو بگیرن منم اول مهر بردم که مشکلی نداشت ولی هفته پیش تو جلسه فهمیدم اکثر خانواده ها نبردن حالا پسرم از هفته دوم مهر تا الان مریض بود هر چی دکتر میبردم میگفتن ویروسه الان جواب آزمایشش اومده انگل روده😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا عزیزم ناراحت نشو‌ دارو فوری خوبش میکنه اصلا جای نگرانی نیس ولی چون قوانینو رعایت نکردن میتونی بگی دیگه نمیارم 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....

عزیزم چیزی نیست

با دارو راحت از بین میره

فقط همتون باید دارو مصرف کنید

تمام لباس های زیر رو با ۶۰ درجه بشور

دستگیریهای خونه اسباب بازی های قابل شستن

همه رو ضدعفونی کن

عروسک های پشمی هم بنداز ماشین 

اصلا ناراحت نباش راحت خوب میشه

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
عزیزم چیزی نیست با دارو راحت از بین میره فقط همتون باید دارو مصرف کنید تمام لباس های زیر رو با ۶۰ ...

وای جدی میگی یعنی خودمونم باید دارو بخوریم؟یه پسر هفت ماهه دارمدیعنی ممکنه اونم بگیره😭

حالا عزیزم ناراحت نشو‌ دارو فوری خوبش میکنه اصلا جای نگرانی نیس ولی چون قوانینو رعایت نکردن میتونی ب ...

دعا کنین زود خوب شه بچم توداین مدت اصلا هیچی نمیخورهدخیلی عصبانیم ازشون شهریشون چند برابر مهد های اطرافشون بود همشم ادعا که سابقمون بیشتره و هزار تبلیغ حالا اینطوری

وای جدی میگی یعنی خودمونم باید دارو بخوریم؟یه پسر هفت ماهه دارمدیعنی ممکنه اونم بگیره😭

از دکتر برای پسر کوچیکت بپرس

ولی بله ممکنه شماها هم گرفته باشین

و دو هفته بعد دوباره باید تکرار بشه 

میفهمم شوک هستی اما خیلی پیش میاد

ناراحتی نداره 

چیزی که با دارو حل میشه مشکل نیست 

از دکتر برای پسر کوچیکت بپرس ولی بله ممکنه شماها هم گرفته باشین و دو هفته بعد دوباره باید تکرار بش ...

دعا کن زودتر از دست این مسئله راحت شیم دکترش امشب تو واتساب جواب آزمایشو چک کرد و دارو داد حالا فردا حتما برا پسر کوچیکم زنگ میزنم میپرسم

دعا کن زودتر از دست این مسئله راحت شیم دکترش امشب تو واتساب جواب آزمایشو چک کرد و دارو داد حالا فردا ...

عزیز بچه های منم گرفتن

میفهمم چی میکشی

منم داشتم سکته میزدم 

دارو رو مصرف کنین خودتون هم حتما مصرف کنین

راحت از بین میره اصلا مورد خاصی نیست

خدا رو شکر که فهمیدی

حتما خوب میشن بهت قول میدم