پسرم سه سال و نیمس امسال پاره وقت گذاشتم مهد خودش خیلی دوست داشت خیلی هم کم مریض شده تا حالا چون خیلی حساسم یعنی شاید سالی دو سه بار در حد دو روز آبریزش بینی تا حالا هم دارویی جز شربت سرماخوردکی و استامینوفن ندادم بهش میدونستم بره سال اول ممکنه یکم مریض شه تا بدنشذمقاوم بشه ولی نه ای مریضی😭
مهدها موظفن روز اول جواب آزمایش انگل بچه هارو بگیرن منم اول مهر بردم که مشکلی نداشت ولی هفته پیش تو جلسه فهمیدم اکثر خانواده ها نبردن حالا پسرم از هفته دوم مهر تا الان مریض بود هر چی دکتر میبردم میگفتن ویروسه الان جواب آزمایشش اومده انگل روده😭
از غروب دارم گریه میکنم فردا میخوام برم مهد بگم شما موظف بودین جواب آزمایش همه رو بگیرین حالام من دیگه بچه مو اینجا نمیفرستم هزینه رو هم باید بهم برگردونین
حالا عزیزم ناراحت نشو دارو فوری خوبش میکنه اصلا جای نگرانی نیس ولی چون قوانینو رعایت نکردن میتونی بگی دیگه نمیارم
خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
حالا عزیزم ناراحت نشو دارو فوری خوبش میکنه اصلا جای نگرانی نیس ولی چون قوانینو رعایت نکردن میتونی ب ...
دعا کنین زود خوب شه بچم توداین مدت اصلا هیچی نمیخورهدخیلی عصبانیم ازشون شهریشون چند برابر مهد های اطرافشون بود همشم ادعا که سابقمون بیشتره و هزار تبلیغ حالا اینطوری