2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من همه ادمای دنیا تنهان حتی اونیکه دوروبرش پره چون هیشکی جای ادم نیست درکش کنه و همین حس تنهای ...

👏👏

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

شوهر من 4سال پیش شریک شد

ی زمین بابام کمکی برامون خریده بود

فروختیم پولو دادیم این شریک

اونم اولش تو کار ساخت و ساز بود

بشوهرمم گفت منم پول میدم تو باهاش کارتو گسترش بده

ما 3 دونگ خونه نداشتیم باید میخریدیم

پدرش تو این سالا باهاش لج شد ک چرا خونه نمیخریم

بعدم ک تصمیم گرفتیم بخریم گفت باید نقد نقد پول بدید ک نداشتیم

خلاصه شراکت همچنان ادامه داره

اصلا نمیدونم چی درسته

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بچه ها مثل جن زده ها الان رفتم دم خونه برادرشوهرمو همونجا دم در بهش گفتم شما نظرتون در مورد کار اینا چیه

نمیدونم کار درستی کردم

منم ی کار خیلی بد خانواده شوهرم سرمون در آوردند..کلی اذیتمون کردند.. کلی... 

ولی من به هیشکی نتونستم بگم... 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
شوهر من 4سال پیش شریک شد ی زمین بابام کمکی برامون خریده بود فروختیم پولو دادیم این شریک اونم اولش ...

ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه زنت شریک شو اما مالت نه...ببین شراکت چقد بده که ترکا با این غرتشون این میگن..ما خورمون شریک شدیما تو خرید اما با خانواده خودم ولی ادم واقعا اذیت میشه 

شوهرت باید خودش حرفش بزنه

ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه زنت شریک شو اما مالت نه...ببین شراکت چقد بده که ترکا با این غرتشو ...

ی ایه قران خوندم شراکت پیامبر بود تهش ب تلخی تموم شد

ولی شوهرم گوشش بدهکار نیس