nafisesb مدیر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 451 عنوان گند زدم | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 48 پست بچه ها من برا اولین بار سوپ درست کردم از ساعت ۵ تا الان اصا لپس نپخت هویجشم فقط مرغاش له شد. اصا افتضاح باباممم انقد غررر زد اخه مامانم نیس 1398/07/23 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kloche عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 502 واییییی ازت ممنونممممممممممم عزیزممممم مرسی فقط یه سوال دیگه من قبل اینکه بگی رفتم لپه هارو ب ... اره میشه وسر تفت بده در حد دو دقیقه کمتر خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
kloche عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 502 راستی خواهش میکنم سعی کن موقع تف داد لپت اصلا آب نداشته باشه بریز تو سافی ابش که رفت تف بده وگرنه له میشه خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
بانو_ارديبهشتى_ام عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14554 اگه کمکی کردم بهت خوشحال میشم ک عزیزم😘😘😘 دقيقا يادم نميمونه چه شخصى كمكم ميكنه هر دفعه ولى كلا از تجربيات كدبانو هاى نى نى سايت زياد استفاده كردم ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 دقيقا يادم نميمونه چه شخصى كمكم ميكنه هر دفعه ولى كلا از تجربيات كدبانو هاى نى نى سايت زياد استفاده ... 😊✋❤❤❤❤ گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...