اسی جون یاد باشه واسه هر غذایی که لپه ادره .لپه رو جدا ببپز. یکساعت بختس. اگه میخای وا نره مثل قیمه کمی با روغن تف بده اولش پیاز هم زدی اشکال نداره بعد زرد چوبه و آب .بزار یکساعته میپزه
خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دستت درد نکنه خدا خیرت بده دیگه از استرس ک قیمه روهم گند نزنم رفتم الان لپه رو جدا گذا ...
ببین خورشتها جز غذاهایی هستن که سه ساعت بپزن به بالا .جا میافتن. تایم پخت لپه یکساعته که شکلش هم بهم نریزه ترک نخوره باز نشه . پس واسه این که خورشد خوش قیافه و جا افتاده ای داشته باشی . لپه رو با پیاز داغت تفت بده نمک اینا اصلا نریزی . بعد آب بریز به اندازه سه ساعت . با حرارت کم . خوب کبخت گوشته پخته شدتو که با پیاز پخته شده بریز داخلش . یکم که ءذشت نیم ساعت مونده بود بیاری سر سفره ربتو تف بده بریز .لیمو خشک .یا آبلیمو تم بریز . لحظه اخر دودقیق آخر یکم پود ر دارچین وگرنه نمیخاد دستور مادر بزرگی واست نوشتم😉
خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
کلا خواستی سوپ یا غذایی که حبوبات داره درست کنی اولش نمک نریز. حبوباتتم حتما خیس کن از قبل
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "