2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

424 بازدید | 15 پست

سلام من دو سال پیش موقع زایمان تپش ۱۸۰ تا گرفتم .جالبه هرسال همون تایم هم پریود میشم و هم تپش قلب میگیرم.ولی خیلی میترسم.اکو و نوار قلب هم سالم بود.ولی به شدت رو مغزم اثر گذاشته از زندگی هیچ لذتی نمیبرم.کیا مثل من تپش قلب بالا تجربه کردن و ایا خوب شدین و چه کارهایی انجام میدین تو اون لحظه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 3 سال پیش جوری تپش قلب میگرفتم که بیهوش میشدم ضربان بالای 200 تا اصلا احساس میکردم قلبم داره ویبره میزنه نفسم حبس میشد تا وسط خیابون دراز نمیکشیدم 10 دقیقه خوب نمیشدم

دکتر هم زیاد رفتم منتها داروهاشونو نمی‌خوردم خود به خود خوب شدم سه سالی هست که دیگه اونطوری نمیشم خیلی وحشتناک بود

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
من 3 سال پیش جوری تپش قلب میگرفتم که بیهوش میشدم ضربان بالای 200 تا اصلا احساس میکردم قلبم داره ویبر ...

تو رو خدا؟منم خسته شدم بس که دکتر رفتم هر کدوم یه چیزی تجویز میکنن.این قضیه باعث شده من افسردگی بگیرم.بعضی هاد میگن مهم نیست بعضی ها مسگن ابلیشن کن دکتر اعصاب ها هم میگن از اعصابته.شما احیانا تو اون تایم اعصابت داغون نبود یا استرس نداشتی؟نمیترسیدی؟

[QUOTE=108476034]تو رو خدا؟منم خسته شدم بس که دکتر رفتم هر کدوم یه چیزی تجویز میکنن.این قضیه باعث شده من افسردگی بگیر ...[/QUOTE

نمیدونم ممکنه چون دوران کنکورم بود

ولی من حتی وقتایی ک فعالیت شدید هم نداشتم مثل پیاده روی بازم یهو تپش قلب میگرفتم

اما آخرین بار یکی گفت احتمالا پی وی سی(تو این مایه ها بود اسمش) داری پرانول داد گفت 6 ماه بخور خوب نشدی جراحی 

منم رفتم ن قرصمو خوردم ن دوبارع رفتم پیشش

ولی خوب شدم اما همیشه ترس اینو دارم که اینطوری شم خیلی برام وحشتناکه 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
[QUOTE=108476034]تو رو خدا؟منم خسته شدم بس که دکتر رفتم هر کدوم یه چیزی تجویز میکنن.این قضیه باعث شد ...

منم مثل تو میترسم از تکرارش.اما دکتر گفت نترس کسی از این موضوع نمیمیره فقط ازار دهنده است.انشاا..که تکرار نمیشه واست.منم جالبه هرسال تو یه تایم مشخص میشه.

منم چون یه ضربه روحی شدید تو حاملگیم خوردم دکتر اعصاب میگه از اون بوده حالا هم داری هی بهش فکر میکنی و تلقین واسه همون تکرار میشه.من میترسم جایی برم میگم اگه این جوری بشم چیکار کنم؟البته دکتر گفت رو خودت یهویی اب یخ بریز یا بخور

منم مثل تو میترسم از تکرارش.اما دکتر گفت نترس کسی از این موضوع نمیمیره فقط ازار دهنده است.انشاا..که ...

بهش سعی کن فکر نکنی 

بنظرم اگ مشکل روحی داری برو روانشناس 

تغذیت هم سالم تر کن

ان شاالله که حالت بهتر بشه