2777
2789
عنوان

کراش زدم 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7780 بازدید | 64 پست
اصن مهم نیس چه رنگی مهم اینه خوش حالت باشه دست میکشی توش کیف بده 😂

😂😂😂🤚

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی بیو فیلم بازی کن سرت الکی  پایین باشه یهو بخور بهش 😑😑😑نهایت یا میشورتت یا عاشق چشات میش ...

😂😂😂وایی اتفاقا تنها چیز خوشگلی که توی چهرم هست چشمامه با ابرو هام چشمام کشیدست 😂 ولی ما شانس نداریم یهو دیدی پخش زمین شدم 😂😂😂😂

چقد رو ضاهر دختره دقت کردی😂😂 این پسره اومده مثلا درس بخونه یا دلبری کنه گاو😂

دختر توی دانشگاه خیلی اسمشو میاوررن بخاطر خوشگلیش منم دیدم از اینم که خوشش اومده خیلی روش زوم کردم 😂😂😂😂این گاوم فکر نمیکنه دخترای مردم یهو هوایی بشن من نمیتونم بشینم بخونم همش میاد توی ذهنم هی فحشش میدم دوباره میخونم دوباره میاد تو ذهنم 

دختر توی دانشگاه خیلی اسمشو میاوررن بخاطر خوشگلیش منم دیدم از اینم که خوشش اومده خیلی روش زوم کردم  ...

واه وااااه😂

اینبار یواشکی ازش ی عکس بگیر بیار ببینیم چجوریه این گاو😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
😂😂😂وایی اتفاقا تنها چیز خوشگلی که توی چهرم هست چشمامه با ابرو هام چشمام کشیدست 😂 ولی ما شانس ندا ...

عیبی نداره ادم برای رسیدن به خواستش هرکاری میکنه😸😸😸

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
واه وااااه😂 اینبار یواشکی ازش ی عکس بگیر بیار ببینیم چجوریه این گاو😂

باشه 😂😂😂لعنتی جذابم میشنه 😂ارنجشو میزاره رو میز دستشو میازه روی چونش من نمیدونم ببینم استاد چی میگه یا اینو ببینم  چند بار استاد زایه ام کرد خانم فلاحتی حواستون به کلاس باشه همه برگشتن نگام کردن اونم برگشت 😐

ایول بش.خخخ.خرخونه؟

اره میخونه ولی خر خون نیست تقلبم که خداشهه خیلی باحال تقلب میکنه ریلکس گوشی میاره نگا میکنه رفیقاش میگنن خیلی شوخهه ولی توی دانشگاه اینجوری نیست میخنده ولی  اونجوری که رفیقاش میگن نیست