2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من باید یه جورایی قربون جاریم برم میدونین چراااا؟دو روز پیش ماشینمونو فروختیم یکی دیگه خریدیم ف ...

ببین بخدا بستگی داره به شرایط من ماشین نداشتن یه تایمی ما یه ماشین داغون داشتیم دستشون بود اونوقت تازه گاهی سوار اینم میشدن باز هیچی نمیگفتن اما الان چهار ساله یه ماشین مدل بالا خریدن بخدا چادر کشیدن سوار نمیشن...خب ادم حرص میخوره...بعد به قول استاتر باک خالی میشه چی بشه پر کنن....الان امروز بردن من فردا میخام برم تمرین تو خیابون بنزین تموم شه چکار باید کنم مثلا؟؟!

وقتی بهش نمیگی عجب جراتی داری،من با اینکه گواهینامه دارم خودمم کاملا واردم بازم تا خودش با زبون خودش ...

چون دیدم ناچارم ۴ سال تحمل کردم بیاد باهام همکاری کنه نکرد....دیرم جا حرص خوردن باید خودم یه کاری بکنم

دیگه جرات نمیخاد ماشینه خودتونه دیگه 

دو شب بعد بهش گفتم ...حال نکرد با جریان....گفت چرا تنها...گفتم چه کار کنم تو وقت بذار چجور به بقیه هیچی نمیگی به من قیافت میره تو هم

ببین بخدا بستگی داره به شرایط من ماشین نداشتن یه تایمی ما یه ماشین داغون داشتیم دستشون بود اونوقت تا ...

گفتم نه دیگه این قسمتش که خالی میارن خیلی زور داره خدااایی،و وقتی خودشون ماشین دارن دیگه چه کاریه ماشین شمارو سوار میشن؟اینجوری کاملا حق باشماس

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اره خب اینم هس ...خدا رحم‌کنه ...خدا کمک کنه

انشاالله طوری نمیشه،آروم و مکانهای خلوت فعلا برین ایشاالله زودی راه میفتین،ولی بدون خبر نرین بهتره

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اوهوم اگه تو بودی ناراحت نمیشدی راستشو بگو...مثلا شوهرت باک ماشینو پره بنزین کنه اینا ببرن خالی کنن ...

ناراحت میشم ولی راه به جایی ندارم

مجبورم دایورت کنم

که حرص نخورم

باور کن ما اخر از دست شوهرامون پیر میشیم

ول کن هنوز درگیری دختر مریض میشی 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤