2777
2789
من تاحالا خانوادم اسم ماشین مارو نیاوردن اینا دیگه شورشو دراورن 

دقیقاااا خانواده های ما نمیگیرن اصلا خجالت میکشن‌‌‌....من دیگه زدم سیم اخر باید یاد بگیرم از شنبه دارم تمرین میکنم خسته شدم وقتی شوهرم کاری نمیکنه من باید خودی نشون بدم

چاره چیه....انقدر حرص خوردم مادر شوهرم ظهر دیدم گفتم میخاستم برم تمرین لطفا ماشین صبح نبرید..‌حالا م ...

😔😔😔منم واسه همین تاپیک دعا زدم چون چاره ای نداشتم اما بعضی ازدوستان مسخره کردن تا جایه ما نباشن نمیفهمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من باید یه جورایی قربون جاریم برم میدونین چراااا؟دو روز پیش ماشینمونو فروختیم یکی دیگه خریدیم فرداش ماشین جدیدو پس دادیم (مورد پسند واقع نشد)موندیم بی ماشین تا یکی دیگه بخریم حالا برادرشوهرم یه هفته نیس ماشین خریده ماشین جدیدرو دادن به ما پیاده نمونیم ماشین قبلیشونم خودشون سوار میشن،حالا جاریم اصلا ناراحت نیستاااا بخدا باید قدردانش باشم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
کلی گفتم نگفتم میان میبرن ببین وقتی ماشین شوهرته و شوهرت راضیه بهتره نه خودتو حرص بدی نه اعصابتو ب ...

اوهوم اگه تو بودی ناراحت نمیشدی راستشو بگو...مثلا شوهرت باک ماشینو پره بنزین کنه اینا ببرن خالی کنن بیارن 

میگم من باید یه جورایی قربون جاریم برم میدونین چراااا؟دو روز پیش ماشینمونو فروختیم یکی دیگه خریدیم ف ...

باباخب شمادرک دارین ماشینو میبرین اگه بنزین نداست پرش میکنین اینا میبرن خالی میکنن میارن 😔

من رفتم واسه گواهینامه اما قبول نشدم😭😔

الان خوندم...بازززم برو من بعد ۵ سال دیگه به خودم اومدم باییید بتونم روزی که بردمم به شوهرم نگفتم خدا میدونه چه استرسی داشتم...اما خب فعلا در حد محله های خلوته

باباخب شمادرک دارین ماشینو میبرین اگه بنزین نداست پرش میکنین اینا میبرن خالی میکنن میارن 😔

نه دیگه باید خودشون پرش کنن

الان خوندم...بازززم برو من بعد ۵ سال دیگه به خودم اومدم باییید بتونم روزی که بردمم به شوهرم نگفتم خد ...

وقتی بهش نمیگی عجب جراتی داری،من با اینکه گواهینامه دارم خودمم کاملا واردم بازم تا خودش با زبون خودش نگه بیا تو بشین من نمیرم و نمیخوامش