2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اقاخوخیلی زورم میاد بخدا خستم کردن

هر وقت خواستن نزدیک ماشینت بشن یا تو خواستی از کسی یا چیزی فاصله بگیری یا کلا ی کسایی رو نبینی یا تو رو نبینن اینو تکرار کن با خودت

و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یکسبون.ی آیه تو سوره یاسینه ولی یادم نیست آیه چنده

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
هیچم خنده نداشت 😡😡من جدیم 

خندم گرفت خو

رک و راست بگو دست نزنن دعا واسه چی اخه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

ای خدا...چقدر شبیهیم...تو منی یا من توام....دقیقااااا مشکل هر روز من....امروز ظهر هم حرفم شد با شوهرم....بخدا خودشون اگه وسیله نداشتن برام‌مهم نبود....ماشبن مدل بالای خودشون رو گذاشتن تو پارکینگ روش چادر کشیدن....

پس کاری از دستت بر نمیاد فقط باید الویت خودتون باشین مثلا یه جور نشه شما با اسنپ برید اونا با ماشین ...

تاحالاک پیش نیومده اونا با ماشین مابرن مابااسنپ اما کلا خیلی ماشینو میبرن

هر وقت خواستن نزدیک ماشینت بشن یا تو خواستی از کسی یا چیزی فاصله بگیری یا کلا ی کسایی رو نبینی یا تو ...

فک کنم آیه 9 باشه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
جواب میده عایا؟؟؟

خونه مادر شوهرم با مامانم تو ی کوچست.من هر وقت که میرم خونه مامانم از اول که راه میفتم اینو با خودم زمزمه میکنم.شکر خدا تا حالا اصلا منو ندیدن.دلشون خوشه فکر میکنن من و مامانم اصلا همو نمیبینیم😅

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
ای خدا...چقدر شبیهیم...تو منی یا من توام....دقیقااااا مشکل هر روز من....امروز ظهر هم حرفم شد با شوهر ...

اینا ندارن..ماشین ما همینجور تو حیاطه هرکی دلش میخاد میبره کاریم از دستم برنمیاد