گفتن نی نی مون حالش خوبه شیرشم میخوره یهو زنگ زدن گفتن امیدی به زنده موندنش نداشته باشید گفتن بیاید لیمارستان مادرش خون بده الان همه دارن گریه میکنن چرا بعد از این همه ۱۰ سال اونم پسر که آرزوی بابام بود اینقدر خرج کردیم کلی انتظارش کردیم چه کارا براش نکردیم چرا دل مامانم شکست چرا باهامون اینکارو کرد قرار بود پنج شنبه بریم براش سیسمونی بخریم چه نقشه ها که نداشتیم با چشمون گریون دارم مینویسم با دل شکسته توروخدا سه تا آیت الکرسی برای ابنکه نی نی مون زنده بمونه سالم باشه اگه بخاد مریض باشه چی ؟ دارم دیوونه میشم چقدر مامانم التماس کرد که اجازه بدم برم ان آی سی یو دیدمش با اینکه لوله تو دهنش بود چقدر ذوقش کردم
چرا دکترا اینجودی گفتن؟ چون ریه هاش تشکیل نشده یا چی؟
نمیدونم زنگ زده بودن به بابا بیچاره بابام ازبس دست و پاش میلرزید نمیتونست رانندگی کنه مامانمم که که بعد که این خبرم دیدش گیگفت برعکس دفعه اولش خیلی مرتب نفس میکشه به نسبت هم ماه اای خودش وزنشم خوبه تو ۳۰ هفته یک کیلو ۴۰۰ و هیچیم بهمون نمیگه 😔
نمیدونم زنگ زده بودن به بابا بیچاره بابام ازبس دست و پاش میلرزید نمیتونست رانندگی کنه مامانمم که که ...
پس نی نی حالش خوبه
شاید دکترا اینجوری میگن که احتمال همه چیو داشته باشین چون خب نارسه دیگه ولی نی نی شما الحمدالله وزنش خوبه خواهر بزرگ منم ۱۴۰۰ بود الان از منی که موقع تولد ۳۵۰۰ بودم تپل تره ماشالله
😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای یاد خودم افتادم..رفتم دیدم دهنش خونیه 😭😭😔😔😔ای خدا..انشالله سالم میادبغلتون خدا به سرکافرم نیاره من که الان یه مرده ام
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت