2777
2789
عنوان

چرا خدا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دکترا اینجودی گفتن؟ چون ریه هاش تشکیل نشده یا چی؟

نمیدونم زنگ زده بودن به بابا بیچاره بابام ازبس دست و پاش میلرزید نمیتونست رانندگی کنه مامانمم که که بعد که این خبرم دیدش گیگفت برعکس دفعه اولش خیلی مرتب نفس میکشه به نسبت هم ماه اای خودش وزنشم خوبه تو ۳۰ هفته یک کیلو ۴۰۰ و هیچیم بهمون نمیگه 😔

نمیدونم زنگ زده بودن به بابا بیچاره بابام ازبس دست و پاش میلرزید نمیتونست رانندگی کنه مامانمم که که ...

پس نی نی حالش خوبه

شاید دکترا اینجوری میگن که احتمال همه چیو داشته باشین چون خب نارسه دیگه ولی نی نی شما الحمدالله وزنش خوبه خواهر بزرگ منم ۱۴۰۰ بود الان از منی که موقع تولد ۳۵۰۰ بودم تپل تره ماشالله

الان مامانتون بیمارستانه؟ پیش نی نی میمونه؟ 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

پس نی نی حالش خوبه شاید دکترا اینجوری میگن که احتمال همه چیو داشته باشین چون خب نارسه دیگه ولی نی ن ...

مامانم خونس از خونه براش شیر و وسایلی که لازم داره میبریم 

وااای خواهر کوچیکه خیلی دل نازکه اون روز اینقدر گریه کرد هیچکس نتونست آرومش کن اونم خیلی برا به دنیا ...

من با کاربر مامانیک بودما عزیزم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای یاد خودم افتادم..رفتم دیدم دهنش خونیه 😭😭😔😔😔ای خدا..انشالله سالم میادبغلتون خدا به سرکافرم نیاره من که الان یه مرده ام 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای یاد خودم افتادم..رفتم دیدم دهنش خونیه 😭😭😔😔😔ای خدا..انشالله سالم میادبغلتو ...

مرررسی عزیزم ماهم حالمون بده 😔امضاتو تصادفی خوندم ولی دوباره یادم افتاد 😔 واقعا متاسفم