2777
2789
عنوان

عاشق شدین؟

146 بازدید | 13 پست

https://www.instagram.com/p/B0W7y5lAQA7/?igshid=mdpbb5jga0lo

چجوری فراموشش کردین؟ چجوری تونستین با نبودنش کنار بیاین وقتی انلاین باشه چجوری تحمل میکنین ازش نپرسین با کی چت میکنه 

کشکه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم عاشق شدم .ولی منو اول خواس بعدش گفت هوسه نخواست 

یه مدت مشغول مشکلاتم بودم .اونم کاملا طردم کرد ازهمه جا واتس تلگرام نیومد شمارش ندارم 

هنوز گاهی میاد تو فکرم .ولی ولش کن کسی که دوسم نداره چرا دوسش داشته باشم دورش هم پر دختره ..

حتی اگه از حرفهام خوشتون نیومد ، برام گزارش نزنید چون خواهر و..ندارم فقط توی نی نی ساست میتونم حرفام رو بزنم . مرسیییی
😔 فراموشش کردی؟

نه اصلا نتونستم...یکسال و چهارماهه جدا شدم.هنوزم مث روز اولم.بنظرم عشقی ک نرسیدن توش باشه قشنگتره تا برسی و زندگیتو زهر کنه .بفهمی اشتباهی عاشق شدی.یا عاشقه آدم اشتباهی شدی 

سختت نیست؟ بدونی دورش پر دختره اذیت نمیشی؟

خب چیکار میتونم بکنم منو نخواست 

شغلش طوریه دورش پر دختره .میره با یکی جوون تر و بهتر من .نوش جونش 

فقط تو رویا هامه ..

حتی اگه از حرفهام خوشتون نیومد ، برام گزارش نزنید چون خواهر و..ندارم فقط توی نی نی ساست میتونم حرفام رو بزنم . مرسیییی
نه اصلا نتونستم...یکسال و چهارماهه جدا شدم.هنوزم مث روز اولم.بنظرم عشقی ک نرسیدن توش باشه قشنگتره تا ...

فرقی نمیکنه بالاخره حسرتش به دل میمونه وقتی کنارت نداشته باشیش میشه یه حسرت 

😔😔 قلبم به درد میاد کاش عشق وجود نداشت 

ولش کن برع باصد تا دختر خوشگلتر .

من که داغون شدم دراثر مشکلات