2777
2789
عنوان

تاخیر درپریود

174 بازدید | 24 پست

سلام من بداز ۱۰روز تاخیر در پریود ازمایش بتا دادم و بتا۲بود و ۲۰روز بداز تاخیر پیش دکتررفتم  ودوتا پروژسترون تجویز کرد و دوتاشوبایه سرنگ زدم والان ۸روز از زدن امپول ها میگذره و پریود نشدموسه روزه جوشونده تخم جعفری میخورم ایا امکان داره عدد بتا بالا بره خیلی میترسم که حامله باشم دوروخدا جواب بدیدمن۱۹سالمه

فک نکنم کیستی چیزی نداری خدای نکرده همش اینطوری بودی آیا

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه زیاد چند روز تاخیر داشتم ولی نه اینقد چند روز بد میشه درست دوماه که پریود نشدم

منم اینطوری بودم ولی دکتر رفتم فقط سونو داد بهم امپول نداد متاسفانه تنبلیه تخمدان داشتم واین ک آیودیم پایین اومده بود  ورداشتم سره ی هفته شدم الانم در عرض ۴ماه ۶بار پریود شدم خخخخخ ایشالا چیزی نیس اگه بی بی زدیو منفی بود باز ی دکتر برو بگو نشدم سونو بده خدای نکرده چیزی باشه مشخص میشه منم هم سنه شمام عزیز

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

[QUOTE=108456768]نه بابا نیستی.مطمعن باش.وگرنه ازمایش نشون میداد.شاید کیست یا پولیپ داری.و شاید استرس و اضطراب داری ک ...[/QUOTE 

ازاون روزی که پریودم به تاخیر افتاده همش استرس دارم