2789
عنوان

خانوما کمکککک

93 بازدید | 13 پست

دخترم شش ماهشه میخام بهش شیر خشک بدم اما اصلن نمیخوره شروع ب گریه میکنه و پسش میزنه

اول مارک ببلاک دادم الانم نان اما هیچکدومو نمیخوره،،چیکار کنم

چرا میخای شیرخشک بدی

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری ناخاسته

یه قند توش بنداز شیرین بشه ببین میخوره

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
امتحان کردم اما بازم نمیخوره،،دیگه نمیدونم چیکار کنم

ببین سوپ ماهیچه بده با پزشکش مشورت کن ولی جایگزین بده بهش تا تکلیف معلوم شه

اره سوپ بهش میدم،اما هیجوره شیرو نمیخوره

عزیزم بمیرم الهی ولی من بازم میگم گرسنه بشه محاله نخورهههههههههه گرسنه بالای3ساعت منظورمه خوب بچه عادت به شیر مادر داره طعم شیرخشک براش تازگی داره وبا جنس سینه مادر متفاوته

عزیزم بمیرم الهی ولی من بازم میگم گرسنه بشه محاله نخورهههههههههه گرسنه بالای3ساعت منظورمه خوب بچه عا ...

دوساعت گرسنه نگهش داشتم بغلش میکنم فوری دهنشو باز نیکنه اما تا شیشه میزارم دهنش شروع ب گریه میکنه و نمیخوره با دستش پس میزنه،،دلم نمیاد بیشتر گریشو ببینم منم دیگه بیخیالش میشم

دوساعت گرسنه نگهش داشتم بغلش میکنم فوری دهنشو باز نیکنه اما تا شیشه میزارم دهنش شروع ب گریه میکنه و ...

عزیزممممممممممم میفهمم چی  میکشی دقیقا ولی اگر اجبار به اینه که شیر خشک بخوره مجبوری هیچی ندی تا3ساعت عزیزم یه بار سختی بکشه بهتره تاهربار گریه کنه