2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ي ليست از شهرها و كشورهايي ك نرفتم رو چندساله تهيه كردم هر تعطيلات يكدومشون رو نميرم و خط ميزنم تا تعطيلات بعدي البته تو گوگل درمورد جاهاي ديدنيشون سرچ ميكنم اگه بسته م تموم نشده باشه😐😐

ي ليست از شهرها و كشورهايي ك نرفتم رو چندساله تهيه كردم هر تعطيلات يكدومشون رو نميرم و خط ميزنم تا ت ...

ما دو ساله میخوایم عیدا بریم زاهدان حالا همسر جان گفته امسال میریم ولی یهو دلم هوس مسافرت کرد 

ما دو ساله میخوایم عیدا بریم زاهدان حالا همسر جان گفته امسال میریم ولی یهو دلم هوس مسافرت کرد 

حالا مسافرت ك حتما نبايد جاهاي دور باشه ها

وقتي دلت خيلي ميخوادو شرايط جور نيست ي پيك نيك ١روزِ توي نزديك ترين و زيباترين شهر اطرافتون هم ميتونه دلچسب باشه سخت نگير😍

حالا مسافرت ك حتما نبايد جاهاي دور باشه ها وقتي دلت خيلي ميخوادو شرايط جور نيست ي پيك نيك ١روزِ توي ...

اون که صد البته همسر جان جمعه هم باید بره مغازه رو باز کنه بهش گفتم بریم کردان شنبه هم برگردیم من سر کوچه هم برم بهم خوش میگذره 😄😄😄😄

من تازه هفته پیش از مسافرت برگشتم.این هفته جایی نمیرم.اگر بخوام برم در حد ی کاشان میرم چون جاده ها شلوغه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خب بنده خدا شاید سختشه بدون وسیله انشاالله خیلی زود یه ماشین خوب میخرین 

تا حالا تو عمرش ماشین نداشته ک بخاد سختش باشه حالا منو بگی ی چی خونه بابام همه ماشین داشتن حتی خودم.. شوهرم کلا ننه باباشم این مدلین  مادرش شاید 20 سال باشه مسافرت نرفته پدرشم ک اهله این چیزا نی از بس خسیس میترسه خرج بیفته براشون پسرشونم عین خودشون بار اوردن... من ک چار سال با این اتیغه هستم تا حالا ی مسافرت نبردتم هر جا بوده من ب زور با ماشین اینو اون بردمش.. شانس منه دگ

خدایا کمکم‌ کن❤
من تازه هفته پیش از مسافرت برگشتم.این هفته جایی نمیرم.اگر بخوام برم در حد ی کاشان میرم چون جاده ها ش ...

منم اون هفته اصفهان بودم ولی نمیدونم چرا یه روز تعطیله ادم هوایی میشه