2777
2789
عنوان

کندن ناخن با دندون

453 بازدید | 23 پست

من از چنسال پیش عادتم شده ناخنمو با دندون می کنم یه مدت ترک میکنم اما باز یهو شروع میکنم 

چیکار کنم دیگه واقعنی ترکش کنم؟

خسته شدم‌ از بس هی ترک کردم و دوباره شروع کردم

از ظاهرشم خوشم نمیاد🤕☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم😭😭

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
منم مث تو  هرکار کردم فایده نداشت از ی طب سنتی پرسیدم گف بکن هیچ اشکالی نداره مال خصوصیت طبع ب ...

چرا اشکال نداره هم دندونو داغون میکنه هم شکل ناخنو زشت میکنه من از بچگی تا پارسال میجویدم یهو به خودم اومدم دلم ناخن خوشگل میخواست دیگه ترک کردم الان یکساله پاکم  

چرا اشکال نداره هم دندونو داغون میکنه هم شکل ناخنو زشت میکنه من از بچگی تا پارسال میجویدم یهو به خود ...

منم الان دارم از ناخن کوچیکه شروع میکنم ب ترک کردن

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
خوشبحالت چجوری ترک کردی بعد اینهمه سال؟

قبلا لاک تلخ میزدم هر کار میکردم نمیتونستم ترک کنم خیلی یهویی تصمیم گرفتم دیگه نخورم تا یه مدتم ناخونام رشدش کم بود حالتش بد بود ولی الان خیلی بهتر شده هنوزم خیلی بلند نمیشه ولی همینم بهم اعتماد به نفس داده قبلا دستام خیلی زشت بودن خجالت میکشیدم کسی دستامو ببینه الان خیلی حس خوبی دارم الانم لاک نارنجی زدم به نظرم فقط از لحاظ روحی باید مصمم باشید وگرنه بقیه ی روشها فایده نداره