2777
2789
بچها یه سوال ،شما که راحت میرین سر وقرارو ...نمیترسین یه اشنا ببینتتون؟!    

والا راحت نیست اگر راحت بود تاپیک نمیزدیم 

بعد دم خونمون قرار نمیذاریم که کسی بخواد ببینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐من با هرکی حرف میزنم اول جنسیتشو نیگاه میکنم‌ تازع بازم مطمئن نیستم😑

منم همیشه اینکارو میکنم.ایندفعه اصلا حواسم نبود 

خاک بر سرم😔

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
بچها یه سوال ،شما که راحت میرین سر وقرارو ...نمیترسین یه اشنا ببینتتون؟!    

هرچی بترسی و احتمال بدی بدتر میبینی دیدنت

برای من که هیچ وقت پیش نیومد

البته قرارای من مربوط به قبل از سال۸۷میشه

چون۸۸ازدواج کردم

🌹

والا راحت نیست اگر راحت بود تاپیک نمیزدیم  بعد دم خونمون قرار نمیذاریم که کسی بخواد ببینه

بلاخره اگه مثلا شانس من بود تو یه شهر دیگه هم قرار میذاشتم بلاخره یه اشنا پیدا میشد،البت من جرات این کارو نداشتم  کلن از شانسم میگم!

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
بلاخره اگه مثلا شانس من بود تو یه شهر دیگه هم قرار میذاشتم بلاخره یه اشنا پیدا میشد،البت من جرات این ...

اینطوری نگو وقتی میگی شانس ندارم داری انرژی منفی برا خودت میخری و واقعا هم شانس نخواهی داشت

هرچی بترسی و احتمال بدی بدتر میبینی دیدنت برای من که هیچ وقت پیش نیومد البته قرارای من مربوط به قب ...

واقعا از هر چی بترسی سرت میاد !ولی خدایی بعضی دختر پسرا تو یه جاهای شلوغی دست تو دستن که امکان دیده شدن خیلی زیاده!!

درضمن منم ۸۸ ازدواج کردم،خوشوقتم

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
منو مامانم و خالم دیدن وای وای وای خداروشکر خودشو زد به اون راه من که قلبم تو دهنم بود 

خدایی  چقدر مدرن برخورد کردن،ایول!!

اینطوری نگو وقتی میگی شانس ندارم داری انرژی منفی برا خودت میخری و واقعا هم شانس نخواهی داشت

نه گلم منظورم همیشه نبود،تو کار خلاف شانس ندارم زود لو میرم!البته از یه زاویه دیگه بخوام نگاه کنم اینم از شانس خوبمه خدا مواظبمه خطا نرم که بد جور ضایع م میکنه  

واقعا از هر چی بترسی سرت میاد !ولی خدایی بعضی دختر پسرا تو یه جاهای شلوغی دست تو دستن که امکان دیده ...

جدی؟؟؟

تو دوران ما مثلا دهه ی هشتاد قرار هامون باالانی ها فرق داشت.مثلا میومدن دنبالمون مثل این تبهکارا چندبار این ور اونورمونو نیگا میکردیم بعد مثلا طرف غریبس میگفتیم دربست،سوار میشدیم 😂😂😂خلاصه خودمونو مبکشتیم.اماالان تقریبا برای مردم جاافتاده که طرف دوست دختر دوست پسرت الانم یه قرار معمولی دارن

🌹