2777
2789
😁😁😁بچه بودنا چه جدی گرفتی .‌.

به شوخی گفت..

به شوخی جواب دادم..

غریبه نبود..خواهرم بود.........

از شوهر خواهرم خوشم نمیومد اون زمان....جلوی اون گفت....خواستم حال گیری کرده باشم......

لایک نکنین. سپاس.....
منكه مادر شوهر نميشم شايد مادر زن بشم اما فرضا هم مادرشوهر بشم مكه جرات داريم حرفي به اين عروسها بز ...

شايد در آينده پسر دار هم شدي كسي چه ميدونه😎😉

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه نه بابا پس این همه زن بدبخت و کتک خورده و مورد ظلم واقع شده همشون مرد هستن نه ازین خبرا نی ...

اره عقده رو صددرصد قبول دارم به چشم دیدم مثلا خواهرشوهرم میخاد ما عروسا طوری با اونا باشیم که خانواده شوهرش باهاش اونجوری هستن یه سری چیزا عقده شده تو دلش

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
شايد در آينده پسر دار هم شدي كسي چه ميدونه😎😉

واي نگو خدا نكنه من و شوهرم تصميم داريم بريم تعيين جنسيت فقط يه دختر بياريم دومي هم اگه اومد بازم دختر ميخواييم سنم هم به سومي نميكشه ديگه  

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
به شوخی گفت.. به شوخی جواب دادم.. غریبه نبود..خواهرم بود......... از شوهر خواهرم خوشم نمیومد اون ...

من اگه خواهرم یه دختر بیاره میگیرمش برا پسرم البته اگه پسر خودش علاقه داشته باشه ازدواج فامیلیو دوس دارم😁

اره عقده رو صددرصد قبول دارم به چشم دیدم مثلا خواهرشوهرم میخاد ما عروسا طوری با اونا باشیم که خانواد ...

این که خوبه یکی از دوستام عروسی گرفته بود بعد خواهرشوهرش هم لباس سفید عروس پوشیده بودا لباس عروس

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
پس چرا مادرزن ها خون داماد رو توی شیشه نمیکنن؟😂😂😂

چون تسلطی که رو زندگی پسر هست رو زندگی دختر نیس

میدونی چی میگم؟؟

منظورم اینه حالتش این شکلیه که دختر از خانواده خودش جدا میشه و میره تو خانواده شوهر ولی پسر هنوز به خانواده خودش وصله

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه😊

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
این که خوبه یکی از دوستام عروسی گرفته بود بعد خواهرشوهرش هم لباس سفید عروس پوشیده بودا لباس عروس

خاعک عروسی منم خواهرشوهر ومادرشوهر وجاری هرسه لباس روشن پوشیدن سفیدو نقره ای 

اوه اوه نه بابا پس این همه زن بدبخت و کتک خورده و مورد ظلم واقع شده همشون مرد هستن نه ازین خبرا نی ...

منم به اين ايمان دارم

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
چون تسلطی که رو زندگی پسر هست رو زندگی دختر نیس میدونی چی میگم؟؟ منظورم اینه حالتش این شکلیه که دخ ...

اره من ک فهمیدم درسته یه فکر غلط جاافتاده تو فرهنگمون که ریشه مشکلاته که پسر مال خودمونه دختر برا دیگران