2777
2789

سرخ کردنی اصلا درست نکن تو  همش اب پز باشه... دستم بهشون نزنه جاشون میمونه 

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نمیگیری مایعات بخوره .

تندتند هم حموم بره .من نامزد بودم گرفتم یه دکتر عوضی گفت سه روز حموم نرو اصلا بعدش دیدم این دون دونا زرد شدن رفتم دکتر گفت چرکی شدن .یعنی بلا سرم اوردن تا خوب شدم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

عدس بپز باآب بدون نمک و....با آبش حموم کنه هروز یه وعده عدس بده بخوره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خودت نمیگیری مایعات بخوره . تندتند هم حموم بره .من نامزد بودم گرفتم یه دکتر عوضی گفت سه روز حموم نر ...

تو حموم با شامپو اشکال نداره بشوره؟؟چون مواد شیمیایی داره میگم اشکار نداره؟؟

سرخ کردنی اصلا درست نکن تو  همش اب پز باشه... دستم بهشون نزنه جاشون میمونه

من کف سرمو همش میکندم چه حالی میداد خدایی

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

اره کف سرحال میده من رفتم دکلره کردم موهام سوخت سرم زخم شد بعد تند تند زخمهاش میکندم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

😂👍👍👍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

منم دوسال پیش گرفتم از بچم😭😭...سه روز تب و لرز که بمااااند همش از صورررررتم در اومده بود چن تا ها از دست و پام....خیلی روزای بدی بود...کلا از درون داغی...چیزای خنک بده...گوشت خروس خیلی سرده ...خیار هم برش بده بزاره رو صورت اگه احساس داغی میکنه صورتشون