2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست
واقعاً یعنی کوتاه نیست؟ چون خودشون ۱۸۰ ۱۹۰ هستن اینجوری بهم میگن البته حدس میزنم بخاطر یسری مسائل د ...

اصلا کوتاه نیست .بعدم واقعا من متوجه نمیشم ۱۰سانت استخون بیشتر وبلندتر چرا انقدر مهمه.من به عنوان یه خانم بهت میگم که برای خانما اخلاق خیلی مهمتره.بگذریم ازبعضیا که فقط به پول فکر میکنن ولی واقعا معرفت وانسانیت حرف اول رو میزنه

گفتند مهم نیست که انسان باشیم؛کافیست فقط دشمن شیطان باشیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کوتاه نیست .بعدم واقعا من متوجه نمیشم ۱۰سانت استخون بیشتر وبلندتر چرا انقدر مهمه.من به عنوان یه ...

از مصاحبت با شما خیلی خوشحال شدم کاش بقیه هم مثل شما فکر میکردن🙏

از مصاحبت با شما خیلی خوشحال شدم کاش بقیه هم مثل شما فکر میکردن🙏

لطف دارید شما باید طرز فکر خودتون روعوض کنید تا دیگران هم عوض بشن برای انسان عزت نفس بیشترین جذابیت رو ایجاد میکنه

گفتند مهم نیست که انسان باشیم؛کافیست فقط دشمن شیطان باشیم!

ببین اسی جان تو فقط روی اعتماد بنفست کار کن 

نزار باحرفایه خاله زنکی تورو بخاطر از دس دادن اعتمادبنفست روز ب روز ضعیف تر کنن 

بقول دوستمون سعی کن باشگاه بری 

مردایه ورزیده خیلی جذابتراز مرد خوشگله 

اصلا اصولا مرد خوشگل چندشه 

مرد باید قیافه مردونه داشته باشه

اینم بدون کسایی ک جلوروت یا پشت سرت حرف میزنن حسادت میکنن به توانایی هایی ک داری 

مشخصه قلب بزرگ و مهربونی داری 

ی جوونی هستی موفق و انسانیت در تو بخوبی نمایانه .. 

من بعنوان خانم میگم بهت تو زندکی مشترک یا رابطه دوستانه قیافه مطرح نیست بعداز چند ماه دوطرف عادی میشه مهم اخلاق نیک گفتار نیک پندار نیکه .

دیگ نبینم اینقدر اعتماد بنفستو پایین بیاری و دامن بزنی ب حرفایه خاله زنکی..

کنار موفقیتت توی درس و موقعیتایه بعدیت بواسطه مدرکت و شغل اینده ت حتما در هفته ۳ جلسه یک ساعتتو بزار برای باشگاه بعدش خواهی دید چقدر حسودات زیاد میشن ۱۷۰ هم کوتاه نیست نرماله .. 

موفق باشییی داداش گل همینکه انسانیت رو به مخاطب القا میکنی کافیه .. 😊🤗🌹

ی خانمی ک متاسفامه قیافه ظاهری پسر براش تو اولویتاش بود با کسی ک مد نظرش بود ازدواج کرد و بین کلی خواستگار فقط همسرشو بخاطر قیافه انتخاب کرده بود یک ماه نشد ک گریه هاش شروع شد 

میگفت کاش زشت ترین پسر دنیا بود ولی اخلاق داشت کاش ی کم انسانیت داشت ..ولی متاسفانه دیر شده بود و جدا هم شدن ... 

بنظر من چهره ی زشت وجود نداره 

زیباییه ادما ب ذاتشونه هرچقدر قلب و افکار ادما قشنگ باشه ب همون میزان جذابیتش بالاتر میره .. 

بازم میگم فقط اجازه نده کسی حرف بزنه اعتماد بنفستو بالاببر مشخصه یه چیزایی در تو دیدن که حسادت میکنن با موفقیاتت بزن تو دهنشون خودشون لال میشن ... 

ببین اسی جان تو فقط روی اعتماد بنفست کار کن  نزار باحرفایه خاله زنکی تورو بخاطر از دس دادن اعت ...

ممنونم خواهر خوبم 🙏

حتماً از راهنماییتون بی نصیب نخواهم بود و به همین خاطر هم از خدا به خاطر آفرینش فردی چون شما سپاسگزار خواهم بود هم از خود شما🌹💐

ی خانمی ک متاسفامه قیافه ظاهری پسر براش تو اولویتاش بود با کسی ک مد نظرش بود ازدواج کرد و بین کلی خو ...

بله قطعاً همینطوره.

بینهایت از اینکه وقت گرانبهاتو در اختیار من گذاشتیو راهنماییم کردی ممنونم🙏💐

ممنونم خواهر خوبم 🙏 حتماً از راهنماییتون بی نصیب نخواهم بود و به همین خاطر هم از خدا به خاطر آفرین ...

لطف داری شما... 

من ممنونم ک بادقت خوندی این روزگار نیست که از ادما یه ادم دیگه میسازه یاافسرده میشیم . یا کینه ای ، یا عصبی و پرخاشگر ،یا ... یا ... یااا 

باید مراقب اینگونه افراد باشیم ک سعی در تخریب روحیه یا تخریب شخصیت و موقعیت بقیه دارن و کلا مخربن ... 

همیشه اینو باخودت بگو من تابلو دورزدن ممنوعی هستم ک هرکسی قصد دور زدن داشته باشه جریمه میشه و جریمه ش هم بی نصیب شدن از همنشینی بامن و نداشتن منه .. 

من همان سیب ممنوعه ای هستم ک به دست هرکسیی نخاهم افتاد .. فقط با عزمی جزم دنبال رویاهات برو و انسانیت اولویت شخصیت باشه چه برای خودت چه مخاطبت ک میتونه رفیق یا دوست باشه یا همسر و یا کسی ک میخای وارد زندگیت کنی  .. باشگاه رو حتما حتما لحاظ کن موفق باشی💪👏👏🌹

تاپبکت رو خوندم بنظرم قد۱۷۰کوتاه نیست متوسطه.

در ضمن بقیه بخاطر این به شما میگن قد کوتاه چون بقول خودتون در تحصیل موفق هستید و اونا از شما جا موندن و حسودیشون میشه بخاطر همین به شما میگن کوتاه چون چیزی دیگه در شما نمی ببین که بگن .

در ضمن شما وقتی چشم پاک و خوش اخلاق باشین خیلی خیلی خیلی از دخترا کوتاهی یا بلندی قد طرف مقابل واسشون اهمیت نداره و جذب اخلاقشون میشن و البته خودم دیدم پسرای که با قد۱۶۵یا کمتر اعتماد به نفس بالایی داشتن و اصلن به قد اهمیت ندادن.

در ضمن وقتی کسی که خودش بلنده به شما میگه کوتاه قد در جوابش بگین من قدم متوسطه ولی شما چی که فقط قد دارین ولی افسوس شعور و فهم ندارین 

اجازه ندین ادمای کوته فکر با همچین جملاتی ذهن شما رو بهم بریزن

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
تاپبکت رو خوندم بنظرم قد۱۷۰کوتاه نیست متوسطه. در ضمن بقیه بخاطر این به شما میگن قد کوتاه چون بقول خ ...

ممنونم از محبتتون و وقتی که گذاشتین برا خوندن و پاسخگویی.

حرفاتو درک میکنم، مرسی از همدلی و مهربانیت🙏🌸

درود؛ 

الان تاپیک شما رو خوندم، درک میکنم و متوجه حالتون هستم، خوشبختی نظر دیگران در مورد ما نیست، خوشبختی یعنی خودتون راضی باشید از وجود بی نظیر خودتون ...

حتما تاپیکم رو بخونید، امیدوارم با دید بهتری به خودتون نگاه کنید👌😊

مانا باشید 🍃🌸 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
درود؛  الان تاپیک شما رو خوندم، درک میکنم و متوجه حالتون هستم، خوشبختی نظر دیگران در مورد ما ن ...

صد درود، بله حرف شما متین و صحیح.

قطعاً حرفاتون در ذهنم ثبت و الطافتون مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

از توجهتون بسیار سپاسمندم😊💐

تو دنیایی ک معلوم نیس تا کی زنده باشیم به چیا فکر میکنید؟ 

😑 چرا انقد رو خودتون فشار میارید ک دیگران راجبتون چی میگن 

والا من تو دبیرستان بهم میگفتن کوتوله تو خانواده هم بهم میگن بابات 180 تو چجوری 155 درومدی 

فقط میگم مهم اینه قد افکارم بلنده 

ترو خدا انقد ب مردم اهمیت ندید 😑

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟