2777
2789
عنوان

درد دل

436 بازدید | 32 پست

امشبم مثل خیلی شبای دیگه دلم خیلی گرفته،

اولش میخواستم بگم یکی بیاد خصوصی باهم در دل کنیم ولی بعد دیدم شاید درست نباشه برا همین همینجا میگم حرفامو.

راستش میخواستم بگم که خیلی تنهام هیچکس تو زندگیم نیست اینکه هیچکس منو نمیبینه خیلی آزارم میده انگار اصلاً نیستم از خودم متنفرم، وقتی بقیه رو میبینم که فقط؛تاکید میکنم فقط بخاطر خصوصیات ظاهری که دارن چجور دیگران براشون سر و دست میشگونن ولی من چون اونجوری نیستم کسی بهم توجه نمیکنه و حتی کوچیکترین احترامم بهم نمیزارن دلم میخواد بمیرم.

آخه واقعاً چرا انقد ظاهر افراد براتون مهمه مگه مایی که ظاهرمون خوب نیست آدم نیستیم؟

منی که تحمل دیدن درد کسی رو ندارم و همیشه سعی کردم مرحم دیگران باشم چرا باید انقد زخم بخورم؟

به خدا خیلی تلاشم کردم که به بقیه نزدیک بشم ولی همیشه ازم فاصله گرفتن، بنظرتون چیکار کنم؟

خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین حرفامو خوندین

پسری؟خیالت راحت الان دیگه به تنها چیزی که اهمیت نمیدت قیافه اس!اعتماد به نفست کنه بگرد دلیلشو پیدا ک ...

مرسی از راهنماییتون.

بله پسرم ولی چون به چشم خودم دیدم گفتم تازه اینجام دیدم که خیلی راجع به قیافه آقایون حرف زده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردباش ومردانه زندگی کن اینجاچون اکثرخانم هستن به قیافه خیلی اهمیت میدن منم خانم هستم ولی به نظرم انسانت حرف اول توزندگی میزنه تا قیافه ✌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
مرسی از راهنماییتون. بله پسرم ولی چون به چشم خودم دیدم گفتم تازه اینجام دیدم که خیلی راجع به قیافه ...

اینجارو بیخیال شو!میان میگن شوهرم زشته فلانه ولی واسش میمیرن کلی هم نذر و نیاز کردن که بیاد خواستگاریشون!روی بقیه ویژگی هات مانور بده کار خوب پیدا کن یا درس بخون من قولللل میدم کسی به قیافه ات اهمیت نده!اصلا اصل کار واسه مردا تیپشونه 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دمت گرم داداش گلم ولی قدمم ۱۷۰ بقیه جلو روم و پشت سرم بهم میگن کوتوله

جلو روت بگن مستقیما برخورد کن 

اینا دوست و رفیق نیستن

پشت روت بگن مرد نیستن خاله زنکن 

در ضمن باشگاه که رفتی اوکی میشی 

رفیق من تو باشگاه مربی قدش ۱۶۵.دارن مسابقات میرن استانی به قد نیست

برا اعتماد به نفس خودت خوبه یه حرکتی بده 

دور اون رفیقاتم خط بکش

آقا هستم🕵️‍♂️
جلو روت بگن مستقیما برخورد کن  اینا دوست و رفیق نیستن پشت روت بگن مرد نیستن خاله زنکن  ...

واقعاً دمت گرم بهم اعتماد به نفس میدی آدم فقط یه رفیق تو زندگیش عین تو باشه براش بسه، اون رفیقامم همون کاری که گفتیو باهاشون کردم

از کی تا حالا ۱۷۰ شده کوتوله؟

واقعاً یعنی کوتاه نیست؟

چون خودشون ۱۸۰ ۱۹۰ هستن اینجوری بهم میگن البته حدس میزنم بخاطر یسری مسائل دیگه مثل اینکه من کارشناسیمو سر وقت گرفتمو دارم برا ارشد میخونم ولی اونا تازه کاردانیشونو گرفتن این عیبمو میزنن تو سرم