2821
2789
عنوان

سونوگرافی

154 بازدید | 14 پست

خانما من ۴شنبه سونوی واژینال دارم دکترمم مرده هر جا رفتم سونو گفتن دکترش مرده اه چرا اخه دکتر زن کم پیدا میشه رادیولوژی ..خیلیاعصابم خورده اصلا دلم نمیخواد برم ولی واجبه از هر چی سونو و معاینه ست متنفرم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا پیدا نکردی؟ تو نت بسرچ عزیزم

هرچند ک اگ بگردیو پیدا نکنی پزشک زن و سونوت هم واقعا واجب باشه پزشک بهت حلال میشه. اما ادم خودش و حیاش مانع میشه😥😥😥😥😥

لایک نکنید اه
چرا پیدا نکردی؟ تو نت بسرچ عزیزم هرچند ک اگ بگردیو پیدا نکنی پزشک زن و سونوت هم واقعا واجب باشه پزش ...

اره ی دوجا پیدا کردم ک هر کاری کردم ب تایمه من نمیخورد ..خیلی ناراحتم بااینکه رفتم پرسیدم اونجا اشنا دارم از کار دکترش خیلی تعریف کرد و گفت ادم چشمو دل پاکیه بدشم نگاه ب من نمیکنه همش  سرش تو مانیتوره..ولی بازم خیلی خجالت میکشم 😰😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اگه تهرانی سونوگرافی الزهرا فقط پزشک خانم داره و همیشه هم هست منتها خصوصیه

ادرسش؟

برای چه کاری میخوای بری شاید بشه رو شکمی هم انجام داد

ن واژیناله

یجا هم پیدا کردم وقت بهم نداد خیلی بهش اصرار کردم ولی نداد

بیمارستانا برو هم خلوته هم خانومم دارن.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

دیگ وقتی ندارم فرداست نوبتم😭

توی دوران بارداری دنبال یه سونوگرافی خوب بودم، مخصوصاً برای دختر اولم، و پرتو جنوب بهترین انتخابم بود! 🌸

محیط آرام، پرسنل مهربون و تجهیزات دقیق. واقعا تجربه‌ای مطمئن و دوست‌داشتنی بود. 💛

تو دوران بارداری مهم‌ترین چیز برای من این بود که فرزندم تو دست افراد حرفه‌ای باشه و من آرامش داشته باشم. پرتو جنوب دقیقا همون چیزی بود که می‌خواستم!

کادر متخصص و مهربون، تجهیزات به‌روز و محیط دلنشین، باعث شد هر سونوگرافی تبدیل به یه تجربه خوب و خاطره‌انگیز بشه.