2777
2789
عنوان

بی خوابی شبانه😣😣😣

111 بازدید | 11 پست

بنظرتون دلیل بی خوابی شب چیه؟

فقط شب نتونی بخوابی ولی تا افتاب طلوع میکنه خوابت بگیره😓

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه روز قبلش احتمالاً تا لنگ ظهر خواب بودی و احتمالاً فعالیت بدنی شدید نداشتی که خسته بشی شب بخوابی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بنام‌خدا تلفن همراه😂

خخخخ مرسی

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
اینکه روز قبلش احتمالاً تا لنگ ظهر خواب بودی و احتمالاً فعالیت بدنی شدید نداشتی که خسته بشی شب بخواب ...

این مشکل من نیس مشکل همسرمه جفتمونو کلافه  کرده

منم همینم انقد خوابم بهم ریخته تا ۴ اینا بیدارم تا خوابم میبره ۶ شوهرم بیدار میشه منم بیدار میشم دوباره تا بخوابم پدرم درمیاد اما تا ۱۲ میخوابم به هیچ کاری نمیرسم خیلی بده

یه احتمال دیگه هم اینه که شب تاصبح بااین گوشی های اندروید مدام یاتوی نینی سایت هستی یاداری وب گردی میکنی که خوابتون نمیبره 

درواقع این گوشی های اندروید نمیزاره که بعضی از افراد شب تا صبح بخوابن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من که با نامزدم دعوا داریم شدیدا تا ۱۰ مین پیش هم پیام میداد دعوامون شد الانم دارم گریه میکنم دیگه به اینجا پناه آوردم یادم بره😭

فردا هم ۲ تا امتحان دارم لا کتابمو وا نکردم

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
این مشکل من نیس مشکل همسرمه جفتمونو کلافه  کرده

فرقی نمیکنه برای هر ادمی ممکنه باشه