2777
2789
عنوان

کلیه جنین

313 بازدید | 19 پست

سلام من تو هفته ۱۹ هستم 

توی سونو انومالی دکتر نوشته استاز ادرازی خفیف در پلویس تو کلیه مشهود است از خود سونو پرسیدم گفت چیزی نیس

امروز از دکترم پرسیدم گفت تو بچه های پسر معمولا عست ولی خیلی استرس داری برات سونو مینویسم برای ماه بعد من خیلی استرس دارم کسی مثل من بوده😫😫😫

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤

همون هیدوسل و آب منظورته؟؟؟

تو کلیه اکثر پسر ها هست 

بعد درست میشه 

بعضی همون جنینی 

بعضی بعد دنیا اومدن 

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن نمیفهمم چیه این که میگی

انگاری تو کلیه های جنین ی چیزی دیدن

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
یه همچین چیزی شنیده بودم اما فکر کنم یکم بعد خوب شده بود

جدی یعنی چیز بدی نیس

نگران نباش برطرف میشه خود ب خود

جدی ینی خطر نداره؟؟😔😔

همون هیدوسل و آب منظورته؟؟؟ تو کلیه اکثر پسر ها هست  بعد درست میشه  بعضی همون جنینی&nbs ...

نمیدونم چیه دکتر گفت اکثر پسرا پس میزنن ادرارشونو ولی نمیدونم چرا برام سونو داد

نمیدونم چیه دکتر گفت اکثر پسرا پس میزنن ادرارشونو ولی نمیدونم چرا برام سونو داد

اره دیگه

سونو تکرار میشه 

به مرور اون اب جمع میشه 

بچه دوستم بعد دنیا اومدن تو دوماهگی درست شد. 

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

عزیزم نگران نباش منم سر. بارداری پسرم تو یکی از سونوها همینو گفتن ،خیلی ناراحت بودم و دایم گریه میکردم اما با چندتا دکتر سونو،و دکتر. زنان و. دکتر. اطفال و....صحبت کردم گفتن چیز نگران کننده ای نیست و توی نوزاد. پسر. شایع هست،و اینکه بدنیا اومد توصیه کردن زودتر. ختنه کن و. مجدد سونو. بده

که شکر. خدا تو. چهل روز پسرم ختنه شد. و بعد. هم سونو. داد خداروشکر مشکلی نبود نگران نباش خیلی ها قبل این که دنیا بیان تو سونو بعدی رفعمیشه 

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺