2777
2789
واقعا پس عاشقی چجوری باهم اشنا شدین؟

دوست خانوادگی بودیم بعد از گذشت۱۰سال براااواین بار همو دیدیم همون موقع ی حس عجیبی بهش پیداکردم اونم همینطور شده بود بعد پیشنهاد داد دوست شدیم و بعدم ازدواج

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
جمله عاشقانه ک هیچی حرفای روزانه هم زوری میزنه ی حال و احوال بلد نیست از من بپرسه راج ب ناز کررنم بد ...

خب میدونم بدت میاد چون منم بدم میاد همه بدشون میاد محبت گدایی کنن. 

ولی باید این کارو کنی تا یاد بگیره تا زندگیتون جون بگیره از هر روز زندگیت لذت ببری. 

باید وادارش کنی ازش بخوای 

خـــدا هسـت... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم..٤ سال با هم بوديم الانم نصفه نيمه ولي در كل تو زندگي دوست داشتن از عشق ارزشمند تره تب ...

اره درسته واقعا دوست داشتن خیلی بهتره امیدوارم بهترین ها وهرچی به صلاحته نصیبت شه عزیزم

خب میدونم بدت میاد چون منم بدم میاد همه بدشون میاد محبت گدایی کنن.  ولی باید این کارو کنی تا ی ...

میخام بیخیالش بشم ببینم تا کجا پیش میره هفته ایی ی بار یا ۱۰روز ی بار رابطه داریم چون ی شب حال نداره ی شب میترسه بعد حمام سرش درد بگیره ی شب میگه صبح زود باید بیدار شم ی شب میگه بچه دیر خابید امشب تصمیم گرقتم هیچوقت بهش نگم اگر اون گفت بگم ن

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
من خودم مشاوره خوندم اره میدونم از بس ننش و باباش یبس اه وقتی کاراشونو میبینم حالم بد میشه 

پس واقعا گناهی نداره اما چیزایی که کاربر قبلی گفت محبت گدایی کردن نیست گلم خب اون تو محیطی بوده که اینجور چیزا رو ندیده ویادنداره تو محبت یادش بده وطبیعیه به این زودی هاجواب نده

پس واقعا گناهی نداره اما چیزایی که کاربر قبلی گفت محبت گدایی کردن نیست گلم خب اون تو محیطی بوده که ا ...

۵سال کمه؟ خسته شدم ولش کردم بحال خودش دیگه واسم مهم نی فقط پولش باشه خودشو نمیخام

میخام بیخیالش بشم ببینم تا کجا پیش میره هفته ایی ی بار یا ۱۰روز ی بار رابطه داریم چون ی شب حال نداره ...

عه تو میخوای لج کنی؟؟؟؟؟؟ 

شوهرت که مقصر نیس اون فقط بلد نیس باید یادش بدی

باید برای خوب شدن زندگیت همه تلاشت رو بکنی نه این که لج کنی و دعوا. 

این راهی که انتخاب کردی فک نمیکنم نتیجه ای داشته باشه

خـــدا هسـت... 
۵سال کمه؟ خسته شدم ولش کردم بحال خودش دیگه واسم مهم نی فقط پولش باشه خودشو نمیخام

نمی دونم عزیزم نمیتونم خودمو جای شما بزارم ولی حتما سخته اما بدون خیلی ها اینجوری ان امیدوارم یک روزی مشکلت حل شه هیچوقت ناامید نشو 

عه تو میخوای لج کنی؟؟؟؟؟؟  شوهرت که مقصر نیس اون فقط بلد نیس باید یادش بدی باید برای خوب شدن ...

حوصلشو ندارم عادت کردم ب بی محبت بودنش اوایل اذیت میشدم ولی الان هیچیم نمیشه ب جهنم ک محبت نمیکنه شانس منم اینه 

یادش بخیر قبلنا تو مهمونی ک میدیدمش از دور دلم قنج میرفت براش ولی الان اصلا نگاهش نمیکنم

نمی دونم عزیزم نمیتونم خودمو جای شما بزارم ولی حتما سخته اما بدون خیلی ها اینجوری ان امیدوارم یک روز ...

اره سخته ولی من عادت کردم ممنون دستم خیلی اروم شد دلم 

دلم گرفته بود