2777
2789
اره میدونم از بس محبت کردم و فقط عین بز نگاه کرد منم شدم بی احساس انقد اوایل دوسش‌داشتم جونمم براش ...

شاید اخلاق همسرت اینطوریه... یا شاید بلد نیست ابراز علاقه کنه

خب تو یادش بده 

خـــدا هسـت... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اولش عاشق بودی؟مطمنی هیچ ویژگی خوبی نداره؟اخه همه که یک جور دوست داشتن رو نشون نمیدن

ازدووجمون سنتی بود شب خاستکاری ک دیدمش عاشقش شدم بدجور تا ۱سال بعد عروسی خیلی خوبی ها داره خیلییییی ولی وقتی عاشقم نیست و محبت بلد نیست همه خوبیهاشو فراموش میکنم

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
یعنی اولش عاشق بودی؟مطمنی هیچ ویژگی خوبی نداره؟اخه همه که یک جور دوست داشتن رو نشون نمیدن

من فکر میکنم این خانوم هم عاشقش نبوده و ازدواجشون سنتی بوده 

خـــدا هسـت... 
فکرنکنم من هیچوقت بتونم اینجوری عاشق باشم

منم فکر نمیکردم..ولی میمیرم براش با اینکه خیلی اذیتم کرده ولی میمیرم ک خار تو پاش نره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
شاید اخلاق همسرت اینطوریه... یا شاید بلد نیست ابراز علاقه کنه خب تو یادش بده 

بلد نیس چون مامان و باباش از خودش بدترن بگم چیکا میکنن میخندی

انقد تلاش کردم و گفتم خسته شدم

ازدووجمون سنتی بود شب خاستکاری ک دیدمش عاشقش شدم بدجور تا ۱سال بعد عروسی خیلی خوبی ها داره خیلییییی ...

خب شاید نحوه بروز کردنش یک جور دیگس خیلی ها به زبانی میگن خیلی ها باعمل وبازحمت کشیدن برای ارامش ورفاه خانوادشون

خب شاید نحوه بروز کردنش یک جور دیگس خیلی ها به زبانی میگن خیلی ها باعمل وبازحمت کشیدن برای ارامش ورف ...

با عمل محبت کردن مسخره ترین جمله دنیاس 

خانوما گفتاری میحبت میخان اینو هزارجا دیدم و خوندم هرچی هم بهش میگم انگار با دیوار حرف میزنم

بلد نیس چون مامان و باباش از خودش بدترن بگم چیکا میکنن میخندی انقد تلاش کردم و گفتم خسته شدم

اگه بخوای میتونی یادش بدی.. 

مثلا هرشب ازش بخواه تا برات جمله عاشقانه بگه 

ازش بخواه نازت کنه. 

بهش بگو بدون اون خوابت نمیبره و باید بغلش بخوابی 

وادارش کن به بعضی کار ها تا یاد بگیره 

خـــدا هسـت... 
با عمل محبت کردن مسخره ترین جمله دنیاس  خانوما گفتاری میحبت میخان اینو هزارجا دیدم و خوندم هرچ ...

خب باهاش مشاوره برو اما باورکن خیلی از زوجین رو میبینم که اینطوری ان همسراشونم گناهی ندارن محیط خانوادشون اونارو اینجوری باراورده

اگه بخوای میتونی یادش بدی..  مثلا هرشب ازش بخواه تا برات جمله عاشقانه بگه  ازش بخواه ناز ...

جمله عاشقانه ک هیچی حرفای روزانه هم زوری میزنه ی حال و احوال بلد نیست از من بپرسه راج ب ناز کررنم بدم میاد محبت گدایی کنم بد میاد بگم بوسم کن نازم کن

هرشبم میره اون طرف بچم میخابه و صدای خر و پفش بالا میره

خب باهاش مشاوره برو اما باورکن خیلی از زوجین رو میبینم که اینطوری ان همسراشونم گناهی ندارن محیط خانو ...

من خودم مشاوره خوندم اره میدونم از بس ننش و باباش یبس اه وقتی کاراشونو میبینم حالم بد میشه