2777
2789
عنوان

حس مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دغدغه هات زیاد میشه، انگار دو نفر میشی مثلا خودت غذا میخوری باید به بچه هم بدی.خودت دستشویی میر ...

اینارومیگین تو دلم قند اب میشه بهم نخندین ولی چند وقتیه صدای خنده یه بچه رو هرزگاهی توخونمون میشنوم خونه کسیم میرم شوهرم همش میره بابچه کوچیکاشون بازی میکنه😢

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
واقعا؟میدونی انقد اینجا تنهام مادرم نیس میرم خونه کسی حرف درمیاد بدم میاد زیاد برم جایی دوس دارم یه ...

اتفاقا وقتی بچه کوچیک داری تو خونه خودت راحتتری، کسی هم نیاد بهتر .بیشتر واسه بچه وقت میزاری

همینکه چند روز یه بار برید پارک و تفریح بسه تونه

خوب پس مشکل چیه اگه شاغل نیستی خیلیم راحته 

اره مشکل منم مثلا الان اضافه وزن دارم قبلا لاغر کردما ولی انقد ادم استرسی هستم لاغر نمیشم هی میگم دیرشد بزار باردار بشم بعد ولی عین خوره تو مغزم میوفته چاقیم. یامثلا یکی میگه چرا بچه دار نمیشی تا دوروز میره تومغزم دیرشد بچه دار نمیشم جدیدا اینجوری شدما انگار دچارتردید شدم توهمه چی دگه مثل سابق قدرت ندارم خ مسخرس تاحالا انقد درمانده نبودم

چرا تا الان صبر کردی.من ۲۰ سالگی باردار شدم. الان پسرم ۴ سالشه خیلی دوست دارم دومی رو بیارم

داشتم درس میخوندم تو 4 سال اول زندگیمم یه دکتر احمق تشخیص اشتباه داد که باعث شد ازبارداری منصرف شیم

اینارومیگین تو دلم قند اب میشه بهم نخندین ولی چند وقتیه صدای خنده یه بچه رو هرزگاهی توخونمون میشنوم ...

عزیزم😍

انشاله مادر میشی متوجه میشی چی میگم. وقتایی که پسرم خوابه با خودم میگم قبل بچه واقعا من چیکار میکردم تو خونه، نه سروصدایی نه چیزی

عزیزم😍 انشاله مادر میشی متوجه میشی چی میگم. وقتایی که پسرم خوابه با خودم میگم قبل بچه واقعا من چیک ...

همه میگن ازدوستام پرسیدم همشون میگن انگار زندگی بعدبچه شروع میشه میدونین من چون توش نیستم درکش نمیکنم وفقط احساس ترس میکنم

داشتم درس میخوندم تو 4 سال اول زندگیمم یه دکتر احمق تشخیص اشتباه داد که باعث شد ازبارداری منصرف شیم

انشاله هرچی که به صلاحته پیش بیاد واست ، ولی زیاد همه چی رو واسه خودت سخت نکن ، زیاد وقت فکر کردن هم نداری